keskiviikko 26. syyskuuta 2018

Oksitosiinit tapissa

 Alkuviikosta pohdin tulevaisuuden haaveita ja -suunnitelmiani. Tänä aamuna kuitenkin mietin, että minulla on kaikki. Elämä on täydellistä. Että elämässä on niin paljon rakkautta, että siihen pakahtuu. (<-Mies kommentoi, et sää puhut näin vaan siks et oot saanut hyvää seksiä...) Tottakai unelmoin ja suunnittelen, mutta tässä tämänhetkisessä paikassa mun elämässä koen suunnatonta tyytyväisyyttä. Odotan mielenkiinnolla, millaisia käänteitä elämällä on edessä, mutta en pelkää.

Ympärillä on ihmisiä, joista tulee hyvä mieli ja hyvä olo. Työ on päivästä toiseen erilaista, yllätyksellistä, mahdollisuuksia täynnä, haastavaa ja kehittävää. Ja hei, miten mieletöntä on et saa matkustaa ympäri maailmaa puhumassa ihmisille ja joku maksaa mulle siitä... Siis oikeesti!

Elämä on antanut minulle ihanan pienen aamu-unisen lämpökääryleen, niinkuin mediapersoona Laura Satamo tällä viikolla omista lapsistaan puhui. Se oli minusta niin söpö ilmaus, että halusin varastaa sen.
 Sit tällä viikolla on taas isompien muksujen vuoro tulla kotiin. Tunnen valtavaa kiitollisuutta uusioperheviikonlopuista, joissa käydään maratoniuimahallireissuilla ja pelataan papupeliä.

Ja sitku kaikki viisi istuu yhtäaikaa spontaanisti samalla sohvalla kukin omiin juttuhinsa uppoutuneina, se on parasta. Mikä etuoikeus saada osallistua näiden neljän kiinnostavan persoonan arkeen ja miettiä yhdessä elämän hauskoja ja vaikeitakin kysymyksiä.

Nii tai sitten tää kaikki johtuu siitä, et mua on halittu tarpeeks ja oksitosiinit on tapissa. Jokatapauksessa -  Ihanaa päivää kaikille!
/I was thinking of my plans for the future this week - many exciting things that might happen some day: Things that I am dreaming of. But then it struck me: I have everything I need. Life moments & future are simply a bonus when right now is full of joy and happiness. The people around me are overwhelmingly wonderful and my job is so challenging, exciting and full of wonder every day. How could I ask anymore, when I already have it all? I hope you all have a great day today!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...