maanantai 22. huhtikuuta 2019

Voihan pölkky ja pääsiäinen


 
 Minkälainen teidän pääsiäinen on ollut..? Tänä vuonna ei oltu Kaijjaanissa niinkuin monena vuonna ennen tätä. Sen sijaan oltiin mökillä. Monet puut pikkutontillamme olivat kasvaneet niin lähelle rakennuksia että niiden oli aika kaatua... Mukaan lukien yksi mänty saunan ikkunan alla... Sen iäksi kerroksista laskettiin tasan 100! Toisaalta tämä puuvanhus oli niin korkea, että sitä ei nähnyt ohi kävellessään... Talvella meillä kävi metsuripari kaatamassa reilut kymmenen puuta... Nyt oli siis aika kasata kaatuneet puut pinoihin - jätimme siis puut polttopuiksi tontille ja oli aika kasata ne irti maasta jotta ne eivät kostuisi.

Aikamoinen homma tässä oli, mutta mukava on tehdä töitä sukulaisten kanssa yhteistyössä... Sattuipa vielä aurinkoinen päiväkin - mitä ihanuutta. Tuli mietittyä sitä miten kiitollinen ja onnekas olen siitä, että nämä ihmiset ovat tässä ympärilläni. Meillä oli kauhean hauskaa meno- ja tulomatkoilla, kun arvioimme euroviisuja autossa. Tällä kertaa emme matkanneet Kajaaniin, mutta toisaalta oli virkistävää saada viisuraatiin mukaan toisen sukupolven edustajia.  Pikkumuksukin oli mukana huolimatta siitä, että tällä viikolla oli isiviikko. Kauhean mukavaa kun on niin hyvät välit että joustavasti saadaan soviteltua lapsen ajasta ja kumpikaan ei käytä häntä minkäänlaisena pelinappulana. Tietysti auttaa se, että eihän meillä mitään riitoja ole.

Pääsiäisen viettoon kuului myös lammaslounas äidin luona <3 hänen rempatussa asunnossaan, kävelyretki yrittisuolla ja satamassa Ritvan kanssa, ihana illan vietto ystävien kans ja tosi paljon aikaa oman kullan kainalossa. Parasta pääsiäisessä on ollut ylivoimaisesti se, että on saanut olla omien rakkaiden ihmisten kanssa ja lähellä. Mitä sitä ihminen muuten elämästä tarvii..?

/How was your Easter? For me, it's been about hanging out with family, friends and loved ones. Relaxing times mainly, but also piling up huge logs at the summer cottage as we had to cut many old trees down now before they fall on the buildings eventually. One was a 100 years old! This was such a good cross-fit activity - and both the company and music was superb. You might have seen it in insta/facebook stories... We were listening to Eurovision all the way! I also borrowed my son even though it was his 'dad week'. It is precious that we are so flexible of his time - he enjoyed himself so much visiting the summer cottage and hanging out with uncle. It is truly a blessing that his father and I are in such good terms that neither is using him as any kind of bargaining or anything. What would be the point? We have no arguments anyways. 

Best part of my Easter? People <3  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...