perjantai 15. joulukuuta 2023

Väitös tänään: Mihin luottamustekijöihin keskittyä jakamistalousalustalla?


Tänään jälleen väitöspäivän aika. Tänään väitöskirjaansa "Building blocks of Trust" puolustaa Jyväskylän yliopiston auditorio 3:sessa ystäväni ja kollegani Jaana Mähönen. Jaanan työ on monella tapaa kiinnostava ja merkittävä minulle myös henkilökohtaisesti. Hän on tarttunut suurta härkää sarvista - tutustunut jakamistalouden alustoihin kuten Airbnb tai vaikkapa Uber tai Fiverr ja etenkin niiden tapoihin luoda luottamusta alustalla toimivien henkilöiden ja yritysten kesken. Muistan miettineeni kun kuulin hänen aiheensa ekaa kertaa, että vihdoin joku tekee väitöskirjan, jota todella tarvitaan ja jolla on merkitystä yritysten arkeen!

Opponenttina toimii professori Kirsimarja Blomqvist LUT-yliopistosta. 


Iso päivä tämä on myös rakkaalle ystävälleni Naomi Woodsille, jonka ensimmäinen kerta kustoksena ja väitöskirjan pääohjaajana tämä on. 

Voit löytää lehdistötiedotteen täältä.


/ Today is once more a day of dissertation and today's PhD journey by my friend and colleague Jaana Mähönen. Jaana's work for me is personal: She has actually done something useful also for companies - she proposes a tool for companies working in sharing economy on how to handle trust in these platforms. I can see her work having a benefit even for my own businesses. When I first heard that she was doing this dissertation - I thought: Finally! This is what is so much needed. And finally a thesis that doesnt only provide theorethical, but practical contributions as well. 

 I am so very proud of you, Jaana! Very interesting discussion, once again! You can read the press release here.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...