torstai 27. lokakuuta 2016

Rappioromantiikkaa


  Loma. Syysloma. Mikä se on? Onks mulla sellainen?
Mun syysloma tuli hieman puskista ja vie mut kahteen hienoon kaupunkiin maailmassa, niiden nimet on Berliini ja Mikkeli. Olin Berliinissä myös viime vuonna.
 Nämä kuvat ovat viime vuodelta.
 Hengailin silloin ystävieni Vanten ja Elinan kanssa, koska he olivat Berliinissä viime vuonna V:n postdokkailemassa. 
 Lisäksi tänäkin vuonna syynä on ystävien näkemisen lisäksi myös Kempoleiri.
 Koska olin viime vuonna niin kovassa hädässä väikkärini kanssa, en mitenkään pystynyt fotaroimaan kuvia tapahtumasta tänne teidän iloksenne. Toimikoon ne nyt tässä aasinsiltana uusille kuville.
. Kyllä tulee tämäkin henkireikä, taas niin kovasti tarpeeseen.
 Viime vuonna Berliinin markkinoilta tuli ostettua myös tämä ihana nahkalaukku, jota olen sittemin käyttänyt joka ainoa päivä töissä. Hyvä ostos siis. Ja vielä mietin, et mahtuuko siihen kaksi läppäriä ja yksi kamera.
Elina vei minut ihaniin rappioromanttisiin paikkoihin.
 Istuttiin lokakuun lopun tunnelmallisissa kahviloissa.
Ja käyskenneltiin DDR:n lehtimerissä.
 Tykkään rappioromanttisesta tunnelmasta.
 Se on jotenkin melankolista, jotenkin undergroundia, jotenkin kuitenkin siinä on sitä jotakin.
 Jotakin kaunista.
 Minulla ja Elinalla oli vain yksi päivä, siihen mahtui yhdet markkinat, vähän karonkkamekon kankaiden hankintaa... Yksi kirkko... Ja silleen. 
 Vuodessa Berliini ei ole juurikaan muuttunut, ongelmat ovat yhä samoja.
 Mutta samalla täällä on edelleen...

 Rappioromanttista.

 Melankolista.
 Ja kaunista.
 Näinkin surkeaan aikaan vuodesta kuin loppusyksystä.
 Berliini on kaupunki, jossa olen käynyt kohtuullisen usein, mutta oikeastaan nähnyt siitä ööh - en mitään. Syynä siihen on ollut että tulen sinne yleensä tapaamaan ystäväni ja lyömään heitä nenään. BATS2016, here we come. Aion BATSin lisäksi ehtiä tutustua myös Joihinkin nähtävyyksiin. Tänä vuonna kun agendassa ei ole joku karonkkamekko... Mistä tulikin mieleeni että tarttisin karonkkamekon - Elina, jos luet tätä niin olkootten varoitettu... N:n karonkka on näet parin kolmen viikon päästä... Teemana on hait... Luulisin. Voitaisko käyttää se kangas, joka jäi Cersei-mekosta viime vuodelta..?
 /Today I'm in Berlin once more to meet friends (and family) and punch them to the face. It is time For BATS, Berlin Autumn Training Seminar... This event has become one Of the most popular Shorinji Kempo events Of the year, in Europe. This time It is attracting over 80 kenshis from all over. I am not surprised, the athmosphere of this gasshuku is like no other... See you guys! These pictures are from last year, when I was also in town for one day earlier to meet up with a Finnish couple, some of my oldest friends, who were here for a post doc year. We had time to do some 'Falling apart romantic tourism' then with Elina, as well as to design and start the dress for my Karonkka. This time, Berlin is just a holiday and of course BATS...

Pictures of me: Elina Kilappa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...