lauantai 9. joulukuuta 2017

Väitös tänään: Kannustin, koriste ja liikkujan kaveri

(c) Naomi Woods
Kuten viikko sitten mainitsin - tämä joulukuu on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisimpia väitöksiä. Tänään on vuorossa ystäväni ja pitkäaikainen kolleegani Panu Moilanen, joka väitteli tuossa päivällä liikuntateknologiasta ja entenkin käytettävyysnäkökulmasta. Tämä ylläoleva kuva on huijaus, sillä minä olin ns. kärpäsenä katossa paikalla ainoastaan kolleegojeni lähettelemien viestien kautta. Olen siis matkalla Berliinistä kotiin ja siksi itse show meni minulta sivu suun. Kuitenkin pinnistellen ehdin karonkkaan... vähän myöhässä...

Panu on tutkinut liikuntateknologian eri merkityksiä käyttäjälleen ja huomannut mm., että liikuntateknologian käyttöön vaikuttaa vahvasti ihmisen oma suhde liikkumiseen. Varsinainen väitöstiedote löytyy täältä.  Kuulemani mukaan Panun väitös oli huikea show, jossa otettiin yleisö kivasti huomioon. Vastaväittelijänä toimi Saara Taalas ruotsalaisesta yliopistosta - väitöksen kieli oli eksoottisesti suomi! Well done Panu! Vuosien uurastus tuli vihdoin päätökseen ja hyvä niin.

Panu on tiedekunnassamme erittäin pidetty opettaja ja kolleega. Ei ole mitään, mitä työpaikalla tapahtuu, josta Panu ei tietäisi - hän on sosiaalisesti vailla vertaa. Rautaisen ammattitaidon lisäksi hänellä on mielettömän hyvä maku ja hänen kanssaan on aina mielenkiintoista istua iltaa. Tämä ilta tulee olemaan varmasti sesongin huippu <3. Kiitos kutsusta ja paljon onnea!

/As I mentioned last week, this season is full of interesting dissertations. Today it's my long term colleague and friend Panu Moilanen's turn. He has studied Sports technology and found out that the usual technology acceptance models do not explain this phenomenon. The show itself took place at noon without me - I'm still returning from Berlin, but will make it to the Karonkka just a little late. Feeling super proud of you Panu, well done! I heard you rocked it!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...