torstai 12. heinäkuuta 2018

Loma kotimaisemissa

Olettekos te lomalla? Minä päätin järjestellä itselleni reilun viikon 'pakkoloman', eli otin lapsukaisen pois vertistä (joka on siis autistien kesä-'kerho') tällä viikolla, jotta minä en voi tehdä töitä. Nooh, vähän on töitä tehty, mutta suunnilleen olen ollut tän viikon lomalla. Tuntuu ihanalta!

Ja parasta on, että vaikkei vielä ole päästy edes möksälle asti (jonne ilmeisimmin kohta suuntaamme) - lomafiilikset ovat olleet ihan kuin paremmallakin etelän lomalla auringossa - ei huolta huomisesta -tyyliin. Jaksamisasiat ovat itse kullakin olleet varmasti viime aikoina pinnalla ja ne ovat todella ajankohtaisia lomaa ennen ja sen aikana: Pystynkö keskittymään lomaani vai pyörivätkö tekemättömät työt päässä... Se on hyvä kysymys se.
 Ollaan oltu paljon meidän lähirannalla. Siihen on noin kymmenen minuutin kävelymatka ja se on minun työmatkani varrella.
 Ollaan oltu meidän uudella terassilla! Rakastan meidän pikkuterassia kovasti, ei vähiten siksi, että sen teki ihana mies lapsineen. Rakkautta on terassi.
 Poitsukka on alkanut opetella pyörällä ajelemista. Tätä taitoa opetellaan apurattain ja äidin pitämän kahvan kanssa.
Paras on yhdistää sekä pyöräilytreeni että uintikeikka - ranta on just sopivalla etäisyydellä ja harvoin ollaan jorpakossa...
Mun lomaan on kuulunut myös visiitti ystävieni 20-vuotis hääpäivän kunniaksi järjestettyyn Coniin! Paikkana niin tuttu - Piikkiö. Tämän ystäväporukan inklusiivisuus on jotain niin käsittämätöntä, että herkistyn joka kerta, kun siitä puhun. En varmasti missään muualla ole kokenut vastaavaa hyväksyntää minulle sellaisena kuin olen. Upeaa nähdä teitä ystävät! 
Olipa muuten mukavat kekkerit! Minua tapani mukaan väsytti jo menomatkalla, mutta onneksi molempiin suuntiin oli kyytiläisiä viihdyttämässä. Voisin yrittää kirjoitella itse juhlista enemmän toiseen otteeseen, mikäli onnistun löytämään julkaisukelpoisia kuvia/lupaa niitä laittaa kaiken kansan esille.
Poikaliinin kans palailtiin rantameinikeihin sitten täällä J-kylässä.
Pikkuinen rantaleijona on alkanut ottaa kontaktia söpöihin tytsyköihin myös järvessä.

Lutakon rannalla hän bongasi pari kaunokaista, vanhempaa tietenkin, ja sitten teki tuttavuutta...
Valitettavasti se on hankalaa, kun ei osaa puhua, mutta uinnin kielellä pääsee välillä yhteisiin sukelteluhetkiin sentään.
Manjalla oli synttärit ja niinpä oltiin sit piknikillä kun sää salli.
Naomi oli tehnyt aivan mielettömän kakun. Se oli myös hyvän makuinen. Voin kertoa, et englantilaiset tekee kyl parempia kakkuja kuin suomalaisten perinteisillä resepteillä tehdyt... Mää en todellakaan ole mikään kakkuihminen, mut tää oli niiiiin hyvää. Vietiin loput työpaikan jääkaappiin, koska muuten se olis mennyt yöpalaksi kyllä...

Pidän ajatuksesta, että lomailla voi ihan kotona. Ettei ole pakko mennä mihinkään. Aamulahvit hitaasti kiikkupaikalla - vähän terassilla istumista - ystäviä ja aurinkoa. Onpahan huikea ollut Suomen kesä tänä vuonna. Ja nautittukin siitä on. Nyt suunnataan möksälle...

Jos meidän ihan arkiset jutut kiinnostaa niin niitä on helpoin seurailla instassa, olen nimittäin alkanut tekemään Instagram storyjä nimellä finn_world. Teen niitä useimmiten englanniksi, koska minulla on niin paljon kv-ystäviä, et se tuntuu kaikille sopivalta kieleltä. Et sieltä vaan seuraileen. Siellä tulee jaettua myös vähän sellaisia aiheita, joita blogiin ei koskaan päädy - esim. kun joku homma ärsyttää ja tuntuu et tarvii purkaa... Mun elämä on välillä melkomoista vuoristorataa, joten mukava on se, et on joku kanava, jossa voi vähän avautua, kun siltä tuntuu. Ootteko kokeilleet IG storyjä? Niihin jää nopeasti koukkuun...
/This weeek I'm on holiday. Yes! You heard right - not working (mostly). Tops is out of daycare/school and before he heads out to England to see the grandparents next week - I decided to take him out of school to spend some relax time. We have so far mainly been in the beach. What a summer we have in Finland! Can you believe it...? Just sitting on our own terrace or picnic at the lake while small man runs in and out of the water. Pretty calming, no stress. Are you on holiday yet? To be honest, I will sneak to the office next week for about a week and then holiday vol2 will be adult trip style. Good combination:) 

In case you are interested in our completely normal everyday life captions - I have started to do regular Instagram stories, which you can find from finn_world. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...