tiistai 24. heinäkuuta 2018

Loman rajamailla

 Mulla on vähän repaleinen tää loma. Mut varmaan se johtuu mun työn luonteestakin, että pitää olla joustavasti paikalla mut toisaalta voi olla myös joustavasti tekemässä hommia vaikka möksältä käsin... Oltiin veljeni kans yhtenä iltana hieman virkistäytymässä ja jännästi myös suunnittelemassa yhteisiä bisneksiä tällä viikolla... kuva (c) äiti, joka on ihan älyttömästi kehitynyt kuvaajana - hyvä sää!
 Mökillä hommat on hiukan erilaiset... Yllä meidän lähde, jonka Seijan kans olemme tyhjentäneet mudasta nyt neljästi. Tällä viikolla upotettiin sinne uusi Timo-sedän tekemä puukehikko... On muuten kirkasta ja puhdasta vettä...
Viime viikolla on ollut vaihteeksi taas vähän haikea meininki...
 Lapsi lähti englantiin mummulaan ja meidän lapsi-loma vaihtui aikuiskeskeiseksi työ-lomaksi...
 Mut sitä ennen ehdittiin nauttia upeasta kesästä mökillä.
 Nuotioruoasta---
 Tää oli niiiin hyvää.
 Ja tietty uinnista...
 Meidän poitsukka on kovasti lomalla harjoitellut uintiin ja itsesuojeluvaistoon liittyviä taitoja.

Hän periaatteessa osaa uida noin 3-4 metriä, enempää en vielä uskaltaisi laittaa uimaan.

 Tänä vuonna hän on pysytellyt visusti mökkilaiturilla - siitä ei mennä kovin kauaksi, paitsi jos on tuo juoksuvyö, eikä silloinkaan muuta kuin äidin kanssa.
 Lautailu sopivan lyhyen matkan säteellä sen sijaan on monia taitoja kehittävää. Esimerkiksi tasapainoa...
 Tai itsensä hinaamista laituriin...
 Monenlaisia hahmotustaitoja tuli opittua sen viikon aikana, jonka tämä poika käytännössä vietti koko ajan tuossa järvellä tai laiturilla.
 Onni on 30-40v(?) vanha surffilauta...SUPpilaudat--- liian modernia...!
 Sää on ollut ihan mieletön. Millään en malttaisi olla töissä hommissa, vaikka täällä onkin sellainen asia kun ilmastointi.
Vikana mökki-iltana pienoinen käpertyi mun viereen mutruhuulineen... En kestä! Yhyy... Vaikka oonkin superonnellinen et poika on mumminsa kanssa englannissa ja ihastuttaa siellä kaikkia isovanhempiaan, jotka näkevät häntä hyvin harvoin niin onhan mulla tätä mussukkaa ikävä. Ei voi mitään.
Vaikka välillä luksusta on aikuisten ilta mökillä...
Kun kukaan ei huuda. Ei käskytä. Ei heittele tavaroita järveen...
Tai kun voi mennä toihin klo 18:55 ja tehdä töitä 23:00 asti... Silloin ei kukaan keskeytä. Ei ole lounasseuraa pyytäviä. Ei liikoja what's app viestejä... Ja silloin ne hommat tulee tehtyä. Myönnettäköön, että tällä viikolla olen tehnyt hommia pelkästään siitä syystä, että loppuviikosta aion minimoida hommat. Olen nimittäin 'lomalla' torstai-illasta viikon verran ja tarkoitus on lähteä reissuun. Reissun kohde on vielä salattu kaikilta asianosaisilta, myös toiselta reissuun lähtijältä. Äidille ja tädilleni annoin vinkin, että kyseessä on kohde, jossa mielestäni vain toinen (tai ainakin toinen, jos muistan väärin) on vieraillut. Siitähän heidän arvuuttelu sitten lähti... Ennen tätä vinkkiä he olivat aika vakuuttuneita siitä, että kyseessä on viime kesän kohteeni Islanti. Toinen vinkkini oli, että minä en ole koskaan käynyt tässä kohteessa aiemmin. Arvaattekohan mihin matkamme vie...? 

/Soo... After one week of vacay with my son, mainly spend naked in the summer cottage - I'm back in the office. That's right: WORK! The infinite swear word in the middle of holidays. But no can do - I am coordinating this project anyways. And yes it occasionally feels like I will never get all of this done. But after 11hours of sleep in the summer cottage last night (also our house is no place for sleeping currently as it is toooo hot) - 4,5hours of uninterrupted work followed and I actually got things done. As much as I miss my beautiful son, I have to say that it's really nice to be able to go to work at 1900 and come out at 2300. I am a lot more active in the evenings and night. I am not a morning person at all. But frankly, the reason I was working so hard today was that I do not want to be working from my holiday, where I intend to go on Thursday for a whole week. It is a trip to a destination not known to me before and completely not known to my bf who I have not told... I am rather excited about it, so definitely some all nighters in the office so I can kill all the work before the holidays... Can you guess?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...