maanantai 7. tammikuuta 2019

38 Vuotta


(c) Tino Aalto
Typykkä tänään 38 vuotta. Onks tää nyt se paikka, jossa sanotaan, et ikä on vaan numero..? Tätä synttäripäivää olen herännyt viettämään Lahdessa. Aamulla ollaan Kirsin kanssa kotitoimistohommissa Lahdessa - olin täällä pari päivää reenailemassa embua hänen kanssaan. Euroopan mestaruuskisat ovat nimittäin tulossa taas kesällä. 

Viikonloppu on mennyt pk-seudulla mukavasti sukulaisia ja ystäviä tavatessa. Vähän on tullut hemmoteltua itseänikin... Kävin Story-kahvilassa aamiaisella - se oli kyllä just eikä melkein sitä, mikä on mielestäni elämän laatua:
Eggs Royale
Perjantaina ehdin treffailemaan myös toisen serkkuni Pekan - olipa mukava vaihtaa kuulumiset lounaalla. Pitäisi useamminkin viettää tällaista rentoa viikonloppua täällä Etelässä ja tavata enemmänkin ystäviä:) Livahdin etätöiden lomasta myös shoppailemaan etukäteissynttärilahjaksi itselleni alennusmyynnistä saappaat hajonneiden tilalle. Kiitos vaan Ritvalle, joka ne sponsoroi!

Tino ystävällisesti esitteli minulle Oodia elikkäs Helsingin uutta 100M€ maksanutta 'kirjastoa', jonka parempi nimitys olisi ehkä 'yhteisön yhteinen olohuone'. Huikea paikka! Ja hienosti tuo esiin sen, mitä 2018-vuoden ihminen tarvitsee - valoa, yhteisöä, arkkitehtuuria, työtiloja, lapsiparkkia, jaettuja koneita...

 Viikonlopun aikana on tullut pohdittua syvällisestikin, että mitä tällä elämällä vuonna 2018 oikein tekisi... Viime vuosi kaikkine isoine harppauksineen kun oli aika rankka.
Tänä vuonna olen ajatellut keskittyä itseni ja perheeni hyvinvoinnin kehittämiseen. Olen kirjoittanut tästä maratoonipostauksen, jonka julkaisen huomenna.

 Lauantai-iltana käytiin Kirsin kanssa visiitillä Helsinki Branchissa. Kiitokset Ilkka Senseille ja Kekelle tekniikkaavusta embun parsimisen kanssa.

Meillä on nyt setti kasassa ja selkäytimeen istuttaminen voi alkaa. Hyvää tässä viikonlopussa oli varsinkin se, että sain taas Kempo- ja treenimotivaatiosta kiinni:)
Synttäripäivää vietän etätoimistopäivän päätteeksi koukkaamalla Helsinki-Vantaalle hakemaan Juhan kentältä iltapäivällä. Ajellaan Tampereelle illaksi. Juhlakemuthan mulla on tapana järjestää vasta paljon myöhemmin, niin myös tänä vuonna.
Kaikenkaikkiaan - elämä on oikeasti hirmuisen kivaa:) Mikäs tässä. Mulle kuuluu hyvää:) Tervetuloa juhlimaan helmi-maaliskuussa... Sen verran voin paljastaa, että tämän vuoden teemaan liittyy rituaaliuhrilahjoja. Arvaatteko mikä?

/Today I turn 38 years. I've spent the weekend in the Helsinki region seeing friends and family + preparing embu for the next summer's European Championships in Stockholm, Sweden. I don't really know better ways to spend one's birthday... Life is good.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...