sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Miniloma Tampereella


 Koronakevään kotoilun jälkeen on tärkeää välillä vaihtaa maisemaa. Päätetiin lähteä extempore aikuisten minilomalle Tampereelle. 
 Olin jo pidemmän aikaa halunnut yöpyä butiikkihotelli Lillanissa.
 Ja tietysti päästä syömään tuoretta maalaisleipää puutarha-aamiaisella.
 Tarkkanäköiset voivat huomata, että Lillan sijaitsee kivenheiton päästä asunnolta, jossa Juha majaili parisen vuotta työskennellessään Tampereella. Nyt kun vakituista majapaikkaa Tampereella ei ole, oli mukava päästä nauttimaan hieman hotellin lakanoista ja kauniista miljööstä.
 Lillanissa on mukava tunnelma ja kivat puutarha terasseineen. Korona-aamiainen oli toteutettu etukäteistilauksella edellispäivänä ja pöydät olivat kaukana toisistaan.
 Viinikka alueena saa minut aina hyvälle tuulelle ja Lillan hotelli sopii miljööseen hyvin.
On jonkin verran haikeaakin, etten juuri nyt käy täällä joka kuukausi enää bussilla niin kuin parin vuoden ajan tein. Nämä ovat olleet hyviä vuosia elämästä:)
Tämä kevät on työtilanteineen ollut raskas. Meillä on molemmilla ollut omat stressin aiheet ja välillä omaa stressiä on tullut purettua toiseen. Kahden normaaliolosuhteissa vauhdikkaan ihmisen on täytynyt asustella visusti neljän seinän sisällä ja kohdata uusia haasteita läheisemmän arjen kanssa. Ihanaa oli päästä tuulettumaan ja muistamaan, että elämä on muutakin kuin etätöitä ja keittiön siivousta. Pikkuinen rakkausloma ei ikinä ole huono idea, mutta tuntuu tänä keväänä vielä tavallista tärkeämmältä.
 Pyörähdime myös hyvän ystävämme synttäri-puutarhajuhlissa Pispalassa. Ihanaa oli:)
 Ja hyvää ruokaa... Joo. Oli huikean makuista. Kiitos!
 Nyt kelpaa jatkaa työhommia vielä neljän päivän ajan, ennen kuin jään parin päivän lomalle juhannukselta.
   Minulla on varsinaista lomaa vasta elokuussa koska H2020 projektini päättyy tämän kuun loppuun ja kesä meneekin raportointihommiin. Mukava kuitenkin on huomata, että viikonloppu auttoi pahimman työstressin kanssa ja olo on huomattavasti perjantaita parempi. 

Mites joko teidän lomat alkaa? Mihin minilomalle koronakesänä 2020?
/Went for a minibreak to Tampere - our old hoods in Viinikka hold one of the nicest butique hotels in Finland - Lillan. This 1930's house has been renovated with country style and provide lovely brunches also in their garden. I've wanted to stay in Lillan for a while now, but up until now it would have been silly because we had the apartment in this pale blue building right next to Lillan. 

This Spring has been quite stressful work wise and home schooling and all, so it was great to get this minigetaway. Now I have energy to finish all the work needed for this spring's project end reporting season. 

Are you on holiday yet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...