keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Työväen juhlat 2016

 
 Tässäpä hieman tunnelmia meidän vapun vietosta 2016. Sää suosi ja ulkona oltiin. /
Excuse my picture vommit from Vappu 2016

Vietettiin Vappua varsin rauhallisissa merkeissä. J tuli takaisin koko viikon kestäneeltä työmatkaltaan ja hengailtiin perheen kanssa. Jostakin on ilmestynyt tekemättömien asioiden lista... Miten sinne onkin kertynyt kaikkia juttuja taas. /Somehow the fact we are going to China i June has made our list of things to do before that... Endless... Or is it...?

Meidän kevät etenee nyt niin, että lähdetään kesäkuun eka päivä Kiinaan. Tämä aiheuttaa siis pientä painetta toukokuun aikana tehtäville asioille. Listalla on tällaisia juttuja:
- Lapsen passin uusiminen (miten se voi olla jo viis vee!) Käytiin passikuvassa, täyttelin hakemusta netissä ja käytiin näyttämässä jätkän naamaa poliisilaitoksella. Tää alkais siis nyt olla niinku purkissa. Odotellaan vaan et uus passi tulee R-Kioskille (jo on aikoihin eletty)
- Viisumien hankinta (Odottaa kutsukirjettä Kiinasta)
- Pensasaidan leikkaus (J hoiti viikonloppuna)
- Auton renkaiden vaihto (Mää hoidin eli katoin vierestä ku Timo-Setä vaihtoi...)
- Auton palaneen lampun vaihto (Tässäkin korvaamaton setäni haluaa auttaa)
- Terassin pesu ja öljyäminen (J hoiti sillä aikaa kun me oltiin evakossa vappupiknikillä)
- Jouluvalojen poistaminen (Mää sain hoidettua)
  Kirpparille asioiden vieminen/keräykseen

- A:n huoneen kuvakollaasin viimeistely niin, että kuvat olisivat suorassa (vasta 5 vuotta kesken ollut projekti - puolet on valmiina... EHkä tänään loput)
- A:n ipadin hankinta ja siihen kaiken maailman autismia auttavien ohjelmien latailu yms
- A:n terapiapaperisota
- Laskujen maksu
- Saksan reissun lentojen yms majoitusten osto ja varaus
- Ens viikon Turun reissun logistiikka
- Työhuoneen muutto (tehty eilen!)


Let's shoot this cork to these girls' arses...
 Itseasiassa nyt kun niin kuin oikeasti katson tätä tilannetta niin ei olla huonossa kohdassa ollenkaan, tilanne on harvinaisen hallinnassa. Voi olla jopa, että toukokuussa ehtii vielä rentoutumaankin ja hengittelemäänkin. Tilanne on siis sellainen, että toukokuuhun mahtuu mulle reissut Turkuun, Helsinkiin, Tukholmaan ja Saksaan... Ja yks anopin vierailu miehineen. Ja mun äidin vierailu. Niin eipä sinne sit oikein niin kuin muuta mahdukaan... Et ihan hyvä, että tuli näitä asioita tehtyä jo niinku tässä vaiheessa. /Actually looking at the list, a lot has happened. The car has summer tyres, the fence has been cut, the terrace varnished, Tops's new passport is on the way... So actually... May can come now.
 
Vapun aatto oli meillä aika rauhallinen, oltiin kotona, syötiin (liikaa) tapaksia ja juotiin vähän viiniä. Katottiin Game of Thronesin ekat pari jaksoa kutoskaudelta. Oon ihan fiiliksissä, koska no - ei spoilereita tähän. Sen sijaan vapun päivänä kun sää kerran suosi, käytiin poikasen kanssa harjulla moikkaamassa kaikkia siellä hengailleita tyyppejä, eli perinteisesti historian opiskelijoita, joiden kanssa minulla tulee jostain syystä vuosi vuoden jälkeen vietettyä vappua - ja tietty veljeäni joka oli jälleen järkkärinä. Työkavereiden kanssa istuttiin siinä sitten vielä hetki ja katseltiin vappuajelu, joka jostain syystä tänä vuonna kiinnosti mua enemmän kuin aiemmin. Oliskohan ollut niin et siellä oli jotain tärkeitä ihmisiä mukana:) Sen jälkeen oltiin vielä Timo-Sedän luona grillailemassa sukulaisten kanssa. Mitä parhautta. Kiitos kun saatiin osallistua teidän vappuun, kaikki ihanat ihmiset!
 /We are currently in a situation where May includes two visits of grandparents, trips to Turku, Helsinki, Stockholm and Germany for me... And all that before the end of the month since then it's time for CHina again. So it is good that last weekend was taken on quite like a labour holiday should be: Working on our houses:) Yes there might have been some social visit to some picnic in funny hats. Finns like to do that on 1st of May...I never said we were not nutters.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...