sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Kääntymässä kotimaassa


 Finnworld pistäytyi kotimaassa pienellä visiitillä menneellä viikolla. Tänään oli sit aika lähteä uusiin seikkailuihin. Suuntana on tälläKin kertaa Barcelona, jossa olen teknisesti ottaen ehtinyt käydä jo tänä vuonna kerran... tosin silloin Barcan visiittiin jäi pari kolme tuntia ja muuten hengailin Viladecansissa, joka on Barcelonan esikaupunki.
 Tälläkin kertaa olen työasioilla. Edulearn pärähtää huomenna käyntiin ja minulla on siellä IMAILE:n esitys. Loppuviikosta vierailen Amigon toimistolla katsastamassa miten espanjalainen yritys tekee hommia meille.

Näiden lisäksi aion ehtiä vähän myös nautiskella elämästä hyvien ystävien kanssa. Tänään tapaan suomalaisen ystäväni, joka asuu Barcelonassa illalliselle ja loppuviikosta minulla onkin turistiseuraa myöskin suomalaisista ystävistäni.

Viisi päivää Suomessa menivät nopeasti. Tälle viikolle nimittäin sattui kolmenkin minulle läheisen ihmisen synttäripäivät. Tai no, Timo-sedän oli siis jo edellisellä, mut juhlintaa jatkettiin nyt vielä kempolaisten kanssa... Kirsin kaa reenattiin embua hartaasti ja mielestäni se on huomattavasti parantunut Ruotsista. Sietää ollakin, koska h-hetkeen alkaa olla alta kuukausi.
 Ottaen huomioon et olin Suomessa vain tiistaista sunnuntaihin, ehdin yllättävän paljon: halia rakkaita; tehdä töitä (ne deadlinet); kirjoittaa 2,5vuoden sopparin(!); käydä rannalla topsukan, mummin ja Ritvan kanssa, illallistaa ja aamiaista tyttöjen kanssa; vaihtaa kuulumisia työkavereiden kanssa ja niin edelleen...

Mikä on erilaista viime vuoteen? Kaipaan Kiinaa, mutta vähemmän kuin viimeksi. Tiedän, että se palaa vielä elämääni. Pikemmin kuin osaan kuvitella.

/ This week i spent 5 full days in Finland... embutraining. Birthday celebrations. Work. Friends. Summer. Finland. What A luxurious week there. The weather was cold at the beginning of the week, but It was getting better by the end of the week - uncle Timo's kempobd weather could not have Been Any better! Now I am back on the road: Barcelona is a city For friends and work For me... It used to be my Dream to go and but now think this is my 4th time... time flies. I am seeing my Finnish colleague living in BCN today for dinner and then I get some company from friends on holiday later in the week. Back on Friday:) see you! Have A great week!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...