tiistai 24. huhtikuuta 2012

Työmatkalla Kreikassa



Teen paljon töitä kreikkalaisten kanssa. He ovat, uskokaa tai älkää, eurooppalaisista työntekijöistä parhaimmistoa. Useimmiten aikataulut pitävät ja heidän tekemisiinsä voi luottaa. Tämä ei tietystikään pidä paikkaansa kaikilla aloilla, sillä muuten he eivät olisi tämänhetkisessä pulassaan.

Olen ollut Ateenassa työmatkalla useita kertoja ja siinä on kieltämättä puolensa - upeat maisemat öisiltä kattoterasseilta yli Acropoliksen; ihanaa fetasalaattia ja kulkukissoja. Lisäksi Kreikkalaiset ovat erittäin vieraanvaraisia silloin, kun heidän kanssaan on hyvissä väleissä, täällä ei ikinä tarvitse miettiä, kuka maksaa illalliset.


Kieltämättä tällä kertaa hieman pelottaa, sillä uutisissa on kovasti varoiteltu mellakoista. Mutta äitiäni pelottaa enemmän kuin minua - ehkäpä olen tyhmä, mutta en jaksa murehtia maailman vaaroista: rahat takin alle piiloon vaan ja kamera&läppäri kassiin, joka ei sano: "varasta minut". Lisäksi jos on pimeää ulkona, otan taksin. Turha kerjätä verta nenästään.




2 kommenttia:

  1. Joo ei kannata pelätä ulkomaillakaan turhaan. Muutamat kaverit ovat kertoneet omista matkoistaan vaikka minne ja ongelmia tulee yleensä ainoastaan hankkimalla niitä. Tiettyä varovaisuutta ja tervettä järkeä käyttämällä tuskin joutuu olemaan huolissaan. En itsekään ajattele liikaa tuollaisia asioita mutta se ei tarkoita sitä ettenkö olisi varuillani.

    VastaaPoista
  2. Joo mä tein mun maailmanympärysmatka blogiin pitkän postauksen siitä, miten pärjää Nykissä ilman että tulee kolkatuksi/ryöstetyksi... Noh, mutta yleinen varovaisuus on paikallaan, missä sitten liikkuukin. Ateena ei kyllä ollut mitenkään pelottava, yölläkin sai ihan keskustassa olla ihan rauhassa. Pitää vaan katsoa, mille alueille menee tai ei mene ja missä seurassa liikkuu.

    VastaaPoista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...