sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Double Happiness

 Lähemmäs seitsemän vuotta sitten (mihin tää aika menee?) juhlimme häitämme. Meillä oli aika (minun mielestäni) pienehköt häät - vain 40 vierasta per nenä. Noista 80 hengestä kolme juhli eilen omia häitään (tosin siis kyseessä ei ole kolmoisliitto, kiitos ajatuksesta). Olen niin onnellinen kaikkien teidän puolesta! Sattuneesta syystä emme voi olla kaksissa juhlissa yhtäaikaa, mutta onneksi toinen pariskunta olikin hienosti ottanut tämän huomioon järjestäen juhlat myöhemmin keväällä vaikka avioituminen tapahtuukin tänään. Paljon onnea teille ystävät rakkaat! Ja kiitokset kutsuista! Tällaisen tilaisuuden takia on helppo pakata (extended)perhe autoon ja päräyttää takaisin Helsinkiin, jossa jo olinkin tällä viikolla torstaina.
Olipa pitkästä aikaa todella mukavat häät! Kiitokset A-L&T! Olimme myös kovin otettuja siitä, että meidän häiden useampaa perinnettä oli jatkettu eteenpäin. Myös ystävänne ja sukulaisenne olivat mitä mainiointa seuraa. Käyn kuvat läpi lähiaikoina ja kysyn sitten teiltä, josko niistä joitakin saisin täällä blogissakin vilauttaa. Kiitokset vielä!
Yesterday three of the 80 people from our guestlist for our own wedding 7 years ago got hitched. I am so happy for all you guys for finding your partners! I had great fun and it was nice to see some of our wedding traditions living onwards. Such an honor! Thank you for both couples for the invitations!

kuvat/pictures (c) Eero Pykäläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...