torstai 27. helmikuuta 2014

Game of Thrones Wedding

 Olimme reilu viikko sitten häissä Helsingissä.
 Mieheni risti nämä häät "Game of Thrones" häiksi.
 Hääpari oli pitkän linjan roolipelaajia, mikä sinänsä näkyi fantasiamaailman koristelujen ja asujen kautta.
 Poikanen oli mukana kirkossa ämpäreineen, autoineen ja omenoineen.
 Tämä talvi ei hirveästi tarjonnut Winter Wonderlandia taustakuvaukseen...
 Mutta ei se mitään, sillä sulhasen miekka ja morsiammen upea tiara pitivät huolen siitä, että kiinnostavaa kuvattavaa löytyi.
Best of friends. Morsiammen upean mekon oli muuten tehnyt Mari-Pilvi Junikka Belle Modestesta.
 Suklaa kakku oli hieman överi. Mutta maistui huikealta.
 Tämä esitys tuli minulle kuin salama kirkkaasta termostaatista.
 En tosiaankaan ollut varautunut siihen, että hyvä ystäväni esitti runotuotantoani livenä lausuttuna, vieläpä huikealla koreografialla. Täytyy sanoa, että jos olisin tiennyt, olisin varannut kondoorimaskin mukaan.
 Comedy bra eli komediarintsikat pääsivät käyttöön tottakai.
 Meidän kulttuurin näkyminen näissä häissä oli suorastaan liikuttavaa. Pari oli kopioinut meidän ohjelmalehtisen sekä sisä- että ulkoasuja. Ihanaa, kun perinteet jatkuvat monen vuoden päästä. Otimmehan mekin vaikutteita meitä ennen naineista.
 Siinä vaiheessa, kun tanssikorttini oli vielä jokseensakin tyhjä, harkitsin pyytäväni seinäruusua tanssiin. Tämä card board dream man pääsikin pyörähtelemään loppuillan tanssilattialla aika kovaan tahtiin niin, että häneltä taisi jalat tippua kirjaimellisesti alta.
 Toin Kiinasta mukanani näitä Double Happiness-kuoria, jossa meidänkin häälahjamme jaettiin.
 Loppuillasta Michael Jackson tuli tanssilattialle.
Ystäväni kehittelemä koreografia Thrilleriin oli niin mieluinen, että porukka halusi vetää sen kolme kertaa läpi. Encore encoren perään...
 Pelästytä vierustoverisi: GRRR -ARRRGGGH! Sen pituiset olivat Game of Thrones häät. Olipas mukavaa. Kotimatkalla juttelimme mieheni kanssa, että nämä menivät kärkipäähän yhdessä juhlimiamme häitä - tunnelma oli mukava, placeeraus onnistunut ja tanssia loppuillalle tarpeeksi. Pornopolkkaa olisi voinut jatkaa vielä pidempäänkin, mutta myös bändi oli hyvä ja soitti kivoja biisejä. Kiitokset kovasti hääparille ja vieraille - Onnea vielä!
Few weeks ago we attended the 'Game of Thrones Wedding'. This was my husband's terminology for a wedding which was themed somewhat in a medieval-fantasy roleplaying style. Details had not been spared and the schedule went on very smooth. At the end of the day we had Michael Jackson's Thriller with modern choreocraphy which was so much fun that the people wanted encore after encore... The band was good and so was the athmosphere - overall very entertaining and warm wedding. I was very lucky to attend and happy that the couple allowed us to post some pictures of their day online as well. Thank you all for your company!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...