sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Shin Nian Kwai Le!

 Eilen illalla järjestin kiinalaisen uuden vuoden juhlat, kiinalaisten vaihtariemmekin kunniaksi.
 Vieraina oli mikstuura työkavereitani ja henkilökohtaisia ystäviäni. Jotkut meni molempiin kategorioihin;)
 Nämä juhlat toimivat myös tän vuoden synttäribileinäni.
 Porukkaa paikalla oli kiitettävästi, taisi olla 17...
 Kuitenkaan tila ei ollut lähellekkään lopussa.
 Kiinalaisen uuden vuoden kunniaksi nautimme Shi Fangia ja tottakai Tsing Taoja. Kävin putsaamassa mestarin herkun kaikki Tsing taot perjantaina - niitä oli se 20 pulloa...
 Kiinalaisille ostin lonkeroita, koska ystäväni Li Xin oli niistä kovasti pitänyt Suomen vierailullaan viime vuonna.
 Kiinalaiset vaihtarimme Heminin johdolla tekivät ruoaksi dumplingeja, jotka olivat erittäin herkullisia.
 Ruokaa oli enemmän kuin tarpeeksi.
  Nämä menivät kuumille kiville, toisin kuin Sakuragawan ankeat pöperöt.
 Kreikkalainen ystäväni Angeliki oli nättinä:)
 Minulla oli hyvä tilaisuus laittaa päälle Xi'anissa teettämäni mekko. Tietystikin! Olen muuten käyttänyt tuota mekkoa nyt jo varmaan 5 kertaa. Ihan paras sijoitus!
 Xi'anilaisten kanssa. Muuten olen ihan hirveän ylpeä vaihtareistani. Kiinalaisillahan on joskus tapana vaan lyöttäytyä yhteen nurkkaan puhumaan Kiinaa. Ei muuten päde näihin minun todella laadukkaisiin kiinalaisystäviini. Kaikki kolme olivat suurimmaksi osaksi keskustelemassa jonkun muun kuin toistensa kanssa ja jaksoivat bilettää klo 01:20 asti! Ai että olen ylpeä hosti...
Elina oli pukeutunut eniten teemaan sopivasti.
 Call me Kate oli myös mukana alkuillasta.
 Tärkeät jutut menossa.

Keittiöbileet on parhaat bileet.
 Aivan huippuystäväni yövieraili meillä keskiviikosta lähtien matkallaan Sisiliasta Kuopioon. Ihanaa, kun lapsuuden ystävien kanssa on yhä läheinen.
 Ja toinenkin vastikään jälkikasvua saanut äitsykkä oli mukana menossa. Hyvä tytöt! Kyllä äidit saavat myös välillä omaa aikaa. Kiva, kun pääsitte mukaan.
Saunojia ei ollut tällä kertaa montaa.
 Mutta tunnelma oli erittäin hyvä.
 Loppuillasta tietenkin vielä parempi!
 Ihan ennen nukkumaan menoa innostuimme vanhasta kunnon pullon pyörityksestä. Pari tuntia siinä kului aika rattoisasti... Kappas että kukaan muu kuin allekirjoittanut ei ottanut tehtävää ikinä... I wonder why. Kaiken kaikkiaan ilta oli erittäin onnistunut ja jäi kyllä mieleen yhtenä parhaista illan vietoista. Taas tuli laitettua vikat vieraat taksiin viiden maissa ja Tinon kanssa siivottiin, juoruttiin ja syötiin aamupalaa vielä kuudelta. Tänään sattuneesta syystä sitten väsytti aika kympillä, mutta mummin ja isotädin todella ystävällisellä avustuksella päivästä selvittiin hyvin. Tsemppasin vielä illalla ja kävin vetämässä kempotreenit, vaikka päivällä kyllä tuntui, että ei todellakaan onnistu. HIIT jumpat vielä perään, oon ollut kyllä aikamoinen sissi tänään. Nyt oon niin väsy, että pakko mennä nukkumaan. Kiitokset kaikille vieraille ja avustajille - olitte ihania!
So last night I had my annual birthday party with the theme of the CHinese new year. I had marketed this event to my colleagues as well as my personal friends, so it was a nice mix of both at the end. My excellent quality Chinese friends made wonderful dumplings which were a big hit. Sooo good! Others brought great food as well. It was truly a CHinese party: CHinese drinks, CHinese decoration, CHinese music etc. It was certainly one of the most memorable parties I have arranged, I had a lovely time. Thank you all for coming!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...