torstai 18. toukokuuta 2017

Reissusta toiseen

Tämä kevät on taas kadonnut johonkin. Miten voi olla jo toukokuun puoliväli? 8 päivää siihen, että lähdemme Kiinaan kuukaudeksi. Tänään olen Berliinissä, loppuviikosta Tukholmassa. Välissä ehdin juuri ja juuri käydä kotona vaihtamassa kassia. Sunnuntaina heräsin Helsingistä Euroviisujen jälkeen Teron sängystä… Tero sen sijaan oli Berliinissä - kiitos sängyn lainasta! Onko tarpeeksi vauhdikasta ja monimutkaista…? Kyllähän minusta välillä tuntuu siltä, että tarviiko tunkea kaikkea aina samalle päivälle, viikolle, kuukaudelle… Mutta kun maailmassa on niin paljon koettavaa, niin paljon nähtävää, niin paljon ihania ihmisiä, joiden kanssa on niin mukavaa viettää aikaa.

Viimeiset kaksi viikonloppua ovat olleet taasen pelkkää parhautta. Käytiin ensinnäkin ihanalla minilomalla Tampereella pyörähtämässä. Shamppanjaa, vaahtokarkkeja ja mansikoita, kilseiset ällötysöverit siis.

Sit viime viikonloppuna tosiaan kävin reenailemassa Kirsin kaa embua Helsingissä ihanimman valmentajamme Teemun johdolla…
Teemuun tää viha-rakkaussuhde on nyt taas niinku rakkausvaiheessa, kun hän päätti et tällä kertaa ei muuteta enää yhtään pätkää!

Hallelujah! Meidän kalifornian embu alkaa olla nyt siis hiontavaiheessa. Ei siinä muuta paitsi et mää en osaa 4.danin tekniikaa läheskään niin hyvin, kun mun pitäis ja kaikki heitot on enemmän tai vähemmän hukassa.
 Lauantai-ilta kului Tinon kanssa 1:1 laatuajalla, jossa ensin parannettiin maailma ja sitten katseltiin viisut. Tino oli laittanut myös mieletöntä Nizzan(miten tää kirjoitetaan) salaattia meille jälkkäreineen. Vähän proceccoa ja avot! Kyllä oli taas parhaus sellaisella tasolla, että huh huh.

Alkuviikosta lentelin Berliiniin, jossa vuorossa on työmatka IMAILE-projektille. Maanantai-iltana ehdin reeneihin heittelemään Sveniä. 30 Minuutissa hän oppi koko meidän embun… Aika taito.
Reenien jälkeen piipahdettiin parilla huippuseurassa.
(c) Daniela Kozian
Sit paiskin töitä tiistain 9h putkeen…

Illemmalla ystävättäreni Michiganista oli käymässä Saksassa ja päätti lentää mua katsomaan. Käytiin sit syömässä vähän tapaksia, juomassa Sangriaa ja tanssahtelemassa Berliinin yöelämässä.
 Parhaita tällaiset matkat, joissa voi yhdistää työn, kempon ja sosiaalisen elämän. Mut Berliinin yöelämästä sen verran, että en vielä koskaan oo päätynyt sille klubille, jonne olen ollut menossa… Joskus ne on kiinni. Joskus seuralainen on ollut liian humaltunut. Joskus ei vaan olla jaksettu lähteä. Mut tälläkin kertaa kävelymatka klubilta takas hotellille Berliinin läpi oli huomattavasti kiinnostavampi kuin itse tanssipaikka.

Loppuviikosta kempoleirille Tukholmaan ja sit tosiaan koko perheellä Xi’aniin. Tällä kertaa Kiinassa ollessamme ollaan ajateltu käydä Hangzhoussa, Suzhoussa ja Shanghaissa myös. Takas kesäkuun lopussa. Sit olis Barcelona ja heinäkuun lopussa San Francisco. Hengästyttää kirjoittaakin tätä. Jospa elokuussa pysyttelisin vaikka ihan kotimaassa…

/So the summer/spring has kind of creeped up on me. I have been flying around Europe and travelling inside Finland also. Helsinki, Tampere, Konnevesi, Berlin, Stockholm... In one week we fly to China for a month again. What's been up..? Well, kid is going to school in the autumn and he was visiting it. We've also applied for more therapy for him this spring. I have been working and training embu with Kirsi... This weekend we will compete in the Swedish championships in Stockholm. Busy times.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...