maanantai 1. toukokuuta 2017

Vappusnapshots 2017 Pidennetyn viikonlopun ajan ollaan oltu vapputunnelmissa. Niin varmaan tekin...?
 Meille kuuluu aika kovasti menoa: on reissuja toistensa perään ja tällä viikolla ollaan oltu Mikkelissä Autismin sopetumisvalmennuskurssin toisella jaksolla. Siitä myöhemmin. Aattelin et kirjoittelen nyt vaan tajunnanvirtakuulumiset vaihteeksi, kun oli niin nätti päivä tänään...
 Eilen vapunaattona tosin oli huomattaavasti sateisempaa ja kökömpää. Vietettiin nopsaan poitsukan kuus vee kekkereitä Ritva-tädin luona sukulaisten ja muutaman ystävän voimin. Kiitos Ritvalle järjestämisestä!
Hyväksikäytin häikäilemättömästi veljeni uutta tyttöystävää, joka laittaa itselleen varsin romanttishenkisiä kampauksia ja pyysin häntä tekemään minullekin. Ihana tuli! Tosin räntäsateessa se ei kestänyt pitkään... Törmäsin Juuliseen Taikurissa ja niinpä aloiteltiin vappua.
 Sade tarkoitti sitä, et skumppaa pimeessä katsellen Pink Floydin The Wallia, joka minulta oli syystä tai toisesta näkemättä... Sopivassa kainalossa suoritettuna, ehkä parhaita tapoja viettää Vappua:)
 Tänä aamuna sitten suunta oli selkeä. Koska kohteita vapunpäivän piknikille voi olla vain yksi.
 Täytyy sanoa, että laskeskelin kahden päivän sisään mahtuneen noin 25 sosiaalista kontaktia... Tää on sellainen juhla, että joitakin ehtii moikata ohimennen ja sekin on mukavaa. Veljeni oli tänäkin vuonna järkkärinä harjulla.
Ja tyttöjä ehdin moikata myös. Juulilla oli mukana koko perhe elikkäs mukaanlukien ihana Ossi-koira.
Illemmalla grillailtiin (Timo-setä grillasi) sukulaisten kesken. Sellainen oli vappu Jyväskylässä. Mites teillä on viikonloppu mennyt...?
Picture by Timo Mäki-Kuutti

 /In Finland, it has been May Day today... And it means stupid caps! Yeah, that time is on again... It was bloody cold and snowing yesterday but today beautiful sunshine. I spent the weekend with family and friends. Picnics, BBQs, bubbly - that's what Finnish Vappu is all about!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...