perjantai 27. huhtikuuta 2012

Mummilassa sisustusmatkalla

 Pääsin päiväksi vierailemaan anoppilassa, matkallani kohti Ateenaa. Anoppini asuu todella hulppeassa 1600-luvulla rakennetussa cottage -talossa, keskellä peltoja ja nummia. Minulle hänen antiikkihuonekaluin sisustetussa kodissaan vieraileminen on aina yhtä inspiroivaa meditointia. Olen saanut häneltä paljon ideoita sisustamiseen - vaikkakin Suomessa 90-luvulla rakennettua rivitalon pätkää ei kyllä saa samanlaiseen tyyliin sitten millään!



Vuosien varrella olen rakastunut yhä uudelleen vierashuoneiden massiivisiin sänkyihin, pieniin yksityiskohtiin läpi asunnon - kattoparruihin ja kauniisiin astioihin. Anoppini huusholli on täyttä Country Living unelmaa ja olen onnekas, koska saan vierailla siellä ainakin pari kertaa vuodessa. Itse en muuttaisi niin kauas kaupungista ainakaan tämän hetkisessä iässäni, mutta eläkeläisten toiveet ovat täysin erilaisia verrattuna kolmekymppisten haaveisiin.



Olen myös huomannut, että anoppini tyyli on alkanut vaikuttaa omaan tyyliini. Ehkä kymmenen vuotta sitten en voinut kuvitellakaan haavelevani yli 100euron Little White Company lakanoista taikka takorautaisista verhotangoista... Mutta maku mukautuu myös rahatilanteeseen - Ja haaveiden täytyy minun mielestäni olla sellaisia, että niitä varten täytyy tehdä töitä ja säästää ainakin vähän. Silloin ostoksiaan arvostaa enemmän.


Ihanaa, kun jollakulla on ollut aikaa ja rahaa panostaa. Anoppilassa vierailu hakkaa hotellit mennen tullen.


1 kommentti:

  1. Kiva blogi sinulla, terveiset täältä Kuokkalasta! :)

    -Anna V.

    VastaaPoista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...