torstai 26. kesäkuuta 2014

Brussels with a Bra

Tänään olen matkalla Luxenburgiin. Siis yritän olla. SAS pitää tavakseen (tämän opin tänään) perua köpis-LUX lentoja kuulema usein. Niinpäs jäin jumiin Euroopan kivoimmalle kentälle. Transfer centerissä oli 200 henkeä odottelemassa rerouttauksiaan, joten missasimme sen puolituntia myöhemmin lähteneen lennon myös. Thanks! Seuraava lento 15:30… Ei kiitos, kello oli siinä vaiheessa yhdeksän aamulla ja 2h yöunilla ei naurattanut.

Päätin yhden kanssamatkustajani kanssa (joka oli ennenkin jäänyt tälle välille) ottaa lennon Brysseliin ja junan sieltä. Se olis varmaan noin muutenkin ollut parempi reitti. No, miitinki menee iltapäivällä ohi, mutta boonuksena ehdin moikata mun suosikkityttöä, joka Brysselissä asustaa, jee.

Ihan putkeen ei oo mennyt tää matka, mut kattoo nyt mitä tuleman pitää. Ainakaan ei ole ollut tylsää. Mulla on kaksi konetta mukana, joten toisella voi pyöritellä SPSSää ja toisella sit kirjoitella. Hyvä systeemi.

--

Today I'm on my way to Luxenburg for ODS review meeting. Thanks for SAS bad transfer centre, I've been rerouted finally through Brussels instead of flying direct. Let's see what time I actually get there and will I have time to do some preparatory discussions at that point. At least I didn't put my luggage to the hold. Something I learned back in 2008 when I first flew to Brussels and realised I was there without a bra:) Life is full of surprises I guess.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...