keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Lounasravintola Jyväskylä: Muang Thai

 Jatkaen Jyväskylän lounasravintola-arvostelujen sarjaa, tänään vuorossa on henkilökohtainen suosikkiravintolani Jyväskylässä, Muang Thai.
 Tämä kevyesti Jyväskylän paras aasialainen ravintola sijaitsee torikeskuksen toisessa kerroksessa eli aivan keskellä kaupunkia. Parkkeeraus tapahtuu siis yleensä joko Sokoksen tai torin parkkitaloihin, mutta kaiken kaikkiaan ravintola on hyvällä paikalla, tapahtumien ytimessä. Muang Thai aloitti tarjoten samaa kamaa kuin muutkin Thai-ravintolat Jyväskylässä: Thai-buffet ruokaa.
 Pian lounasbuffettipöytään ilmestyi Sushi. Muang thaista tuli nopeasti se ainoa paikka Jyväskylässä, joka tarjoaa tuoretta sushia.
 Oikeastaan missään muussa paikassa Jyväskylässä en ole saanut syömiskelpoista sushia. Muangin sushi on erinomaista ja klo 11-12 välillä se sushitarjotin vaihtuu niin monta kertaa, että massun saa sushia täyteen eli voi syödä pelkästään sitä ja se on hyvää ja tuoretta. Sushikalana käyttävät pelkästään lohta, mutta myös rapujuttuja on siihen päälle. Tämän lisäksi tarjolla on 4 erimakua Thai-ruokaa, pari erilaista keittoa, paistettua kanaa, kevätkääryleitä, normisalaattia, melonia/appelsiinia ja lisäksi kahvi/inkivääritee ja suklaapala jälkkäriksi.
  Niin. Tämä paikka on aika suosittu lounasaikaan, vaikka he ovat tuplanneet paikat. Tänään klo 11:15 näytti tältä: Jokainen istumapaikka oli täynnä. Eikä ihme, sillä tämä on tosiaan minusta kaupungin paras lounasravintola. Arvioni on 5/5. Normilounas kustantaa 10,5eur, mutta jos yrityksestäsi käy paljon työntekijöitä syömässä täällä usein, kannattaa kysyä yrityshintaa... Ja kannattaa siis olla liikkeellä joko vähän vaille 11 tai 11:30 jälkeen, muuten saattaa tulla vastaan tilanne, että joutuu odottelemaan pöytää. Jyväskylässä tällainen tilanne on kyllä aika harvinaista.
 Mut jos ette oo tätä paikkaa vielä kokeillet niin menkää! Ei tarvii tykätä ees Thaista, jos tykkää sushista niin mahtava paikka. Tai toisin päin. Ollaan mun lounasseurueen kanssa unohdettu täysin jo Banthait yms kilpailijat, koska ne eivät yksinkertaisesti yllä vastaavalle palvelun tasolle. Ja tietysti iso lounastelijamäärä takaa sen, että palvelun taso vaan nousee. Suosittelen lämpimästi! Ja voin kertoa, että en saa tästä minkäänlaisia mainostuloja, ihan omaksi ilokseni aiheesta kirjoittelen.
Today writing about my favourite lunch restaurant in Jyväskylä: Muang Thai. This 'Thai' restaurant is the only place in Jyväskylä that offers great sushi. During lunch, there's all you can eat, fresh sushi trays with a non-stop service. But of course there's also normal Thai place food, soups, curries, salad, spring rolls, fried chicken and whatnot. People also know what I know, that this place is by far the best Asian restaurant in Jyväskylä right now, and this means that between 11 and 12, it tends to be completely full. Even though they have extended their customer seats by double or so. The lunch costs 10,5euros and with that, it also includes coffee & ginger tea + chocolate. If you have not tried yet, it's great value for money. But go possibly slightly before or later than 11:15, so you can avoid the greatest crowds... Not getting a seat in a restaurant in Jyväskylä. That never happens, right? Almost happened to us today in Muang:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...