tiistai 14. tammikuuta 2014

Mullet no more

 Päiväkotiarki oli tänään sujunut huomattavasti paremmin kuin viime viikolla. A oli syönyt (kylläkin meidän tuomaa ruokaa lähinnä ja krutonkeja!) ja nukkunut (jesh!) normaalit päikkärit - Victory! Tosin viime yönä ei naurattanut klo 02-04 välillä, jolloin hän heräili täyteen vaippaan ja sen myötä märkään, kylmään yöpukuun ja pyöri sitten kaksi tuntia sängyssä parasta äidin uniaikaa. Noh, jos pikkuhiljaa rytmi nyt kääntyisi niin olisin tyytyväinen.
Ajattelin, että palaillaan tänään kertomuksiin syksyltä, jotka ovat jääneet syystä tai toisesta julkaisematta. Yksi niistä on poikasen ensimmäinen hiusteleikkuu Xi'anissa, meidän kotikadulla.
Kuten näkyy, asianosainen ei nauttinut tästä sitten tippaakaan. Ensin pesivät ja sitten vielä leikkasivat mun kutrit!
 Onneksi sai kuitenkin istua äitin sylissä ja pelata kännykällä sen aikaa.
Hiustenleikkaaja oli äidin mieleinen, mutta pojan mielestä olisi voinut pitää saksensa erossa mun tukasta... Lopputulos:
Tästä on toki nyt jo niin kauan aikaa, että poika kaipaisi uutta hiusten trimmausta. Odottelemme varmaan sitä ihan niin pitkälle kevääseen kuin vaan suinkin pystymme, for the obvious reasons...
Today the daycare routines have been going so well that I have decided to go back on posting about the past. Tops's first hair cut took place in Xi'an in October, on our homestreet. He wasn't too excited about it, in fact he screamed blue murder before he was told he could sit on my lap and play with the iphone while this was happening. How many finnish boys get their first hair cut with 3€ in China, I wonder.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...