tiistai 7. tammikuuta 2014

Vanheneminen

 Hyvää synttäripäivää minulle. Oikeasti, miten mä voin jo olla tän ikäinen. Miten elämä voi mennä näin nopeasti ohi? Jostain syystä musta aina tuntuu, että mä oon jotain 22... Ja siitä on jo NIIN paljon aikaa... Mutta tänään on huomattavasti tärkeämpi päivä pikkuruiselle poikaselleni, joka meni ekaa kertaa päiväkotiin aamulla. Onhan hän ollut hoidossa aieminkin, mutta ainoastaan sukulaisteni luona. Nyt siis ihan vieraiden ihmisten kanssa. Minulle ja miehelleni tämä oli kyllä kova paikka - jättää lapsi sinne leikkimään ja lähteä, vaikka vaan kolmeksi tunniksi alussa. Onneksi ei tarvitse ekana päivänä pitää koko päivää, vaan voidaan ottaa pehmeä lasku tähän hommaan. Sitä se vanheneminen on, että lapseni menee tarhaan: huh huh. Kyllä on koko ajan sellainen olo, että mitenkähän hän pärjää, itkeekö ja onko hätääntynyt, että missä ollaan. Tätä tunnetta on vaikea oikeasti hallita.
 Tänään tuli päätökseen myös Tapio-projekti, eli elokuussa sovittu painonpudotusveto, jonka minä loppujen lopuksi hävisin 400grammalla! Painoa putosi siis 5,6kg. Mutta syynä tähän lienee huonot yöunet (~6h) ja eilinen kinkulla ja suklaakakulla mässäily. Paino oli nimittäin alle tavoitteen vielä 2 päivää sitten! No, loppujen lopuksi en ole pettynyt, sillä veto auttoi tavoitteiden saavuttamisessa. Täytyy ottaa ensi keväälle uusi tavoite.
Syntymäpäivän kunniaksi ollaan yleensä käyty katsomassa jotain elokuvaa, mutta tänään ei varmasti mennä, sattuneesta syystä kun halutaan viettää aikaa pienen kanssa. Ensi viikolla sitten, kun päiväkotiarkeen on tutustuttu kunnolla.

Juhlin näillä näkymin tänä vuonna tapani vastaisesti jo muutaman viikon päästä, kiinalaisen uuden vuoden maissa. Varatkaahan kalenterista aikaa, jos olette maisemissa.

Hyvää töihin paluuta kaikille, jotka ovat tänään vasta tulleet lomilta!

Today I have my birthday once again, but more importantly my son has gone to the daycare for the first time today. This was much harder for me than I would have thought: First time he spends time with someone who is a 'stranger'. So today is about him, not about me. My bet with my colleague on weight loss that we set in August has given a good result, which unfortunately for me was 400g less than needed, so I now owe a bottle of vodka. Not the best birthday ever, but I'm hoping this year will be better...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...