sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

On siis Kevät

 Hyvää Sunnuntaita! Olen viettänyt viikonloppua kotosalla perheen kanssa. On ollut tosi mukavaa ja tarpeellista. On oltu leikkipuistoissa kiikkumassa ja laskemassa mäkeä. On laitettu ruokaa, on käyty koko porukalla uimassa. Univelatkin alkaa olla kuitattuna. Käytiin eilen tutuissa Jyväsjärven kävelymaisemissa ihailemassa vielä viimeisiä jäitä. Käsittämätön talvi pohjoisen tytölle on tää ollut, mutta niin kauan kuin aurinko paistaa, en valita, ei harmita. Tulkoon kevät. Ehkä tässä voi jo pikkuhiljaa alkaa kaivella kevyempiä kenkiä. Saksan reissun jälkeen olo on ollut vähintäänkin levoton. Onneksi illalla pääsee Kempo-reeneihin niin että ei lähde ihan lapasesta tää. Onneks sunnuntaisin saa vielä itse vetää reenit ja päättää, että mitä tehdään siellä. Tänään voitais vaikka vetää silleen että adrenaliini ja endorfiinit virtaa.
 Tulevalle viikolle on kivoja juttuja suunnitteilla, on kohta kolmevuotiaiden & äitien ekavauvakerholaistapaamista, Oscar-gaalan katselmusta, uintia, juhlia ja viikonlopuksi miniloma Helsinkiin. Jos muuten joku haluaisi nähdä minua ja poikasta Helsingissä lauantaina (12-22) niin ilmoittakoon jossain mediassa - nopeet syö hitaat!  Seuraavalla viikolla ollaankin sitten jo sairaalajaksolla taas vaihteeksi. Näin tää kevät etenee.
There's no denying it - the Spring has come to Jyväskylä. What a weird winter it has been for a Nothern girl, almost no snow and I think the ice will even melt any day now. No going on ice again, that's for sure. I have been spending a very needed family weekend home with my boys: Lots of swinging in parks, lots of sliding, some swimming and a walk in the most beautiful Spring weather. Pretty great weekend. Still, I've been quite restless after Germany - luckily on Sunday nights, I hold the Shorinji practise myself, so I can plan as much kicking, punching and physical exhaustion as needed to kill all these spring feelings. Happy Sunday to you all!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...