lauantai 22. maaliskuuta 2014

Viikonlopun fiiliksiä

 Oon aloittanut jo kolme postausta näiden päikkäreiden aikana. Enkä haluaisi julkaista näitäkään kuvia vaikka ihania ovatkin. Koska ulkona paistaa aurinko ja siellä on selvä KEVÄT. Viime viikko oli niin kovaa hulinaa, että tällä viikolla on ollut ihana rauhoittua. Ollaan hengailtu ihan vaan perheen kesken melkein joka ilta - meidän perheessä tällainen on harvinaista, mutta tuiki tarpeellista. Poikasella oli flunssa alkuviikosta, joka tietty tarttui myös minuun, nimimerkillä viides päivä kurkkukipeetä, niin että mun suunnitelmat aloittaa kuntoremppa ei sit alkanut tällä viikolla. Urheilu on rajoittunut lähinnä muutamaan visiittiin uimahallissa perheen kesken - ei sekään mikään hassumpi juttu, mutta olis kiva päästä taas hikoilemaan ilman, että pelkää keuhkokuumetta yms.
 Toinen keväinen projekti mulla on tavaroiden karsiminen. Olen nimittäin varsinainen hamsteri, jonka huusholli pursuaa tavaroita. Tänä keväänä ei kuitenkaan ole edelleenkään ollut aikaa laittaa tavaraa kirppikselle. Nyt asia on kuitenkin edennyt sen verran, että olen aloittanut kaksi isoa paikkaa (yksi yläkerrassa ja toinen alakerrassa) kirppiskamoille. Kunhan ne muuttuvat vuoriksi on aika varailla itsepalvelukirppiksen paikka ja pistää tavarat ulos.
 Tällä viikolla on ollut välillä jotenkin melankoliset fiilikset, mutta onneksi näyttää siltä, että ne johtuvat paljolti säästä. Ja varmaan osittain siitä, että ollaan oltu kipeinä. A on säännönmukaisesti herännyt JOKAYÖ tällä viikolla joskus kolmen ja viiden välillä parin tunnin valvejaksoon, mikä sinänsä haittaa mun yöunia kyllä sen verran, että iltaisin on pakko kellahtaa sänkyyn klo 22 viimeistään tai muuten ei pärjää. Univelathan ne on omiaan muuttamaan mielialaa heikommaksi.
 Jos tää olo tästä paranee niin ens viikolla vois tosissaan päättää aloittaa se kuntoremppa ja terveellinen elämä. Mun paino on täsmälleen sama kuin 6kk sitten. Tämä sinänsä on hyvä uutinen. Vaikka toki vaihtelua on ollut parin kilon sisällä viimeisen puolen vuoden aikana niin kuitenkaan paino ei Kiinasta paluun jälkeen ole noussut sitä edeltävälle tasolle. Siihen olen tyytyväinen. En ole syömisiäni sen pahemmin mietiskellyt vaan syönyt aika standardimaisesti. Nyt viimeisen parin viikon ajan olen vältellyt herkkuja tarkemmin - katsotaan, johtaako se nyt sitten mihinkään vai ei.
 Käytiin eilen isotätilässä kylässä, niin kuin ylläolevista kuvista näkee. Meillä on poikani kanssa perjantaisin ollut jo pidemmän aikaa usein sellainen tapa, että töiden ja päiväkodin jälkeen mennään tätini luo, syödään siellä iltaruokaa ja sit mennään yhdessä tai yksin Kempoon. Eilen en viitsinyt sittenkään reeneihin, koska flunssa tuntui vielä kurkussa. Niinpä ikuistin sinisen hetken ajelemalla rantaväylää kotiin. Värit olivat eilen illalla huikeat. Ihana kevätsää. Mitäs te touhuilette viikonloppuna?
Outside it's sunny today and that's really lifted up my spirit. It's interesting how the weather affects me so much. This week's been spent nicely with family: Lots of quality time with small and big man. We've gone swimming twice, even though me and Tops have been having a cold. It's irritating because I really thought this would be a good week to do sports. But I've enjoyed the relaxing and being home. In the mostly busy life style we so often have, these kinds of weeks are very necessary. My spring projects include trying to get as much junk to the jumble sales as possible... And I guess if I get better, I'll share my thoughs about the health situation next week. It's about that time when one takes the warm clothes to the closet upstairs and brings in the spring jackets & shoes. What are you doing this weekend?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...