keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Over the Burgundy Rainbow

Sairastupapäivitys: Lapsukainen voi tänään jo huomattavasti paremmin, ei kuumetta ja juoksentelee ympäriinsä. Mitä nyt on kyllästynyt oltuaan melkein 5 päivää kotona - kaipuu päiväkotiin on kova ja hän on hyvin halukas sinne palaamaan huomenna.
Tää viimeinen viikko on ollut kyllä varsinainen vuoristorata. Ainakaan ei ole ollut tylsää, mutta tietysti joskus tulee mietittyä, että menojen keskellä on hyvä myös hengittää ja pysähtyä.
Jyväskylä on kaunis juuri nyt: Uutta pehmeää lunta joka puolella. Nämä viime viikkoiset kuvat ovat jo niin vanhentuneita...
Minä en takatalvesta piittaa - kaunishan se vaan on.
Olen tänään yrittänyt tehdä kolmen päivän työt yhdessä päivässä. Käyhän se niinkin, on vaan oltava tehokas ja silloin blogiin ei ilmene mitään kovin ihmeellistä. Silloin täällä näytetään asukuvia.
Top - Uniqlo
Jacket & coat - Zara
Skirt - really old H&M, like from 2001...
Tights - Primark (Täältä löytyy muuten maailman paras sukkisvalikoima, suosittelen briteissä kävijöille)
Shoes - Kurt Geiger
Scarf - Feikkimarkkinat Xi'anissa
So sick bay update: The boy is back on his two little feet, running around like a monkey. So tomorrow it's back to daycare. Today I've been trying to do three day's work in one, so not much time to blog. That's a good day to publish some outfit pictures from last week when the lake was almost melting. Oh yeah the winter is back in Finland and we have quite a lot of winter wonderland around. This does not bother me, it's beautiful. What do you think about purple/burgundy? And what about rainbow tights - isn't Primark brilliant sometimes?

Asukuvat/outfit pictures (c) V. Flyktman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...