sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Checkpoint Week 1

 Viime viikolla kirjoittelin, että haluan ottaa ajankäyttöni haltuun tällä viikolla.
 Tavoitteena oli viskata tekosyyt hiiteen ja sanoa itselleen, että nyt oikeasti minä teen ne treenit, jotka suunnittelen. Suunnittelin siis kalenteriin valmiiksi viisi Roundi3.blogspot.com in reeniä. Jos jotain muuta tekisin niin se olisi ekstraa.

 Ja kappas kuinka kävikään, kaikki reenit mahtuivat ohjelmaan, vaikka ne vaativatkin välillä aikamoista hikoilua ja hampaiden kiristelyjä. Vika sunnuntain reeni tuli tehtyä teeveetä katsellessa kotona isin ja pojan katsoessa vierestä. J:n kommentti A:lle: "Your mother migh be kind of weird". No, tää tuskin tulee kellekään uutena asiana maailmassa. Mutta joo, sen lisäksi, että noita reenejä sain tavoitteen verran uppoamaan viikkoon, sinne upposi myös yksi pyöräily, yksi kävelylenkki ja jopa KOLME vauvauintia plus pieni puolen kilsan kuntouintikin. Enpä muista milloin olisin viimeksi ollut näin aktiivinen, joten täytyy kyllä vähän promotoida suoritusta... Palopuheet reenien suhteen toimivat siis hyvin.
 No mitenkäs muu elämä? Tavoitteena oli myös vähentää välipaloja ja iltapuputusta ja pitää ruokailut järkevinä. Tässä muutamia otteita lautasista viikon varrelta. Alla mun normivälipala/aamupala/iltapala eli raejuustoa, mehukeittoa ja rusinoita. Nam. Tähän en kyllästy.
 Okei truth to be told, viikolla on ollut myös vastoinkäymisiä. Maanantain punnerrusreenissä (jossa oli siis se 155 Burbeeta) toinen polveni aukesi... Tämä IIIiSo rakko on edelleen aika kivulias, enkä ole sen koommin punnerrellut vaan yrittänyt löytää muita reenejä.
 Väikkärin eteneminen ei ollut kyllä ihan sitä kymmentä tuntia, mut sanoisin, että ehkä puolet siitä ajasta, jonka olin siihen suunnitellut. MUTTA: Sain kuitenkin sen abstraktin lähtemään, joten ei ihan turha viikko. Nyt pitää miettiä et laitanko jotain kahden viikon päässä deadlinenä olevaan toiseen JUFO1 tason konferenssiin alalla... Se vaatisi jo 6-8 sivun panostusta ja vielä loma-ajalla... Täytyy miettiä asiaa lisää, onko rahkeita vai ei. Ainakin blogi siitä kärsii, mut toisaalta, väikkäri on vaan tää yks.
 Viikonloppuna sorruin syömisten osalta välillä herkuttelemaan. Söin esim puolet noista perunoista tosta yläkuvasta. Söin jäätelöä ja 4kpl suklaa-manteleita. Öh, saapa nähdä, miten painonkehitys huomenaamuna näyttäytyy vaa'alla. Tän aamun Kajaanivaaka näytti +400g viime viikosta, mut siihen ei voi luottaa, sillä se on kuitenkin eri kun mun normaalivaaka. Viikon varrella paras tulos on ollut -1,5kg! Katsotaan tuhosiko Kaijaani mun painonpudotushaaveen tältä viikolta vaiko eikö.
 No sitten katselmus ensi viikon tavoitteisiin. Edessä varsin haastava viikko, sillä mun loma alkaa keskivikkkona.
 Tää tarkoittaa käytännössä sitä, että kolmen päivän reenit saa  ehkä tehtyä kotiolosuhteissa mut sitten pitäis kyetä jumppaamaan mummolassa. No, mummolassa on tilaa, kun vaan saisi kehitettyä jonkun rytmin, että missä vaiheessa päivää se jumppa sit ois. Lisäksi anopin sapuskat on tietyllä tapaa haasteellisia - ei niinkään, että siellä olisi kovin paljoa epäterveellistä tarjolla, mut protskujen määrä saattaa olla vähän hintsu. Esim. aamiaisella hän usein tarjoaa vaikka pelkkää paahtoleipää ja marmelaadia... Elikkä täytyy miettiä, että otanko heraa mukaan pussissa vai miten pärjäilen. Katsotaan nyt.
 Mut suunnitelmallisuudella voi saada paljon aikaiseksi! Menen huomisaamuna InBody-kehonkoostumuksen mittaukseen, koska minua kiinnostaa rasvaprosentin määrä yms. Ja olishan se kiva katsoa vaikka puolen vuoden jänteellä, että millaista tulosta saisi aikaan, jos pitkäjänteisesti reenaisi. Ajattelen, että tämä saattaisi pitää yllä reenimotivaatiota, vaikka tiedostankin, etteivät ko. mittaukset naisilla usein pidä täysin paikkaansa, koska meillä saattaa hormoonitoiminnan myötä heitellä kehon koostumus niin kovasti. No, joka tapauksessa, yritän seuraavalla kerralla muistaa syödä edellispäivänä suunnilleen samalla tavalla ja myös tehdä mittauksen maanantaiaamuna tyhjään mahaan. Katsotaan miten käy. Onks musta 50% rasvaa, sepä kiinnostavaa...
So last week I decided to get rid of all the excuses for not doing the things in my life which I want to do. Two of these things were: Excersising and PhD. So I planned to make 5 trainings plus do 10h of PhD work. The excersising was a success! I managed that and much more: 3 swims with Tops and family, one bike ride, one walk etc. Great active week. PhD however didn't receive exactly the same amount of enthusiasm, but I did managed to put an abstract to a conference, so that's something. Now on the coming week, I have got a holiday lined up from Wednesday all the way to Easter 10 days in UK. Let's see if I'll spend them actually doing another paper for another conference...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...