torstai 3. huhtikuuta 2014

Keväisessä pääkaupungissa


 Tulipa viime viikolla pyörähdettyä keväisessä pääkaupungissamme.
Helsinki näytti parhaita puoliaan - aurinko paistoi ja kaunista oli.
Illan suussa kävimme Radisson Seasidessa illallisella.
 Kuitenkin yövyin tuttuun tapaan Mikonkadulla. Jos hotellihenkilökunta sanoo, että "tervetuloa takaisin" - se tarkoittanee, että yöpyy jossain hotellissa tarpeeksi usein. Edellisviikolla oli tilanne, jossa olin pojan kanssa aulassa. Mukana minulla oli myös kolme miespuolista ystävääni, jotka tulivat illaksi hengailemaan huoneelle (koska se nyt sattui olemaan lapsen kannalta kätevämpää kuin yrittää sinnitellä jossain ravintolassa, jossa hän ei saisi liikkua vapaasti). Pyysin respasta, voisinko jättää aviomieheni avaimen respaan, koska hän tulee myöhemmin lennoltaan... Henkilökunta nosti hieman kulmiaan, mutta sanoi, että tottahan toki. Seuraavana aamuna pyysin, että josko voisin jättää yhden mustan niittikoristeisen teepaidan respaan, koska ystäväni unohti sen huoneeseemme eilen... Sama mies oli ollut 24 tunnin vuorossa ja sanoi taas, että sopii. Että sellaista menoa sit tällä kertaa. Jälkikäteen mietin, että he näkevät varmaan kaikenlaisia järjestelyitä...
 Rautatien torilla voi edelleen luistella.
 Tornin terassi siintää auringonlaskussa. Kyllä mulla vielä on joskus aikaa lähteä sinne coctaileille, eikös niin?
 Tällä kertaa sain yöpyä isossa sängyssä ihan itsekseni - mitä luksusta!
 Review päättyi sen verran ajoissa, että ehdin pikavisiitille shoppailemaan Stockalle!
 Noh, mitään en sentään ostanut, vaikka kieltämättä olishan siellä kaikkea kivaa ollut.
Kuten nyt vaikkapa tää nahkatakki... Mut nahkatakkien suhteen mä oon sitä mieltä, et siihen haluan panostaa ja olla varma, että tää on nyt sitten SE OIKEA. Sekä musta että konjakin värinen olisivat kyllä hakusessa, joten katsotaan nyt. Pitäis varmaan alkaa säästää niin sen sit joskus saisi.
 Arjen lukus mulle oli sushit Stockan Delistä mukaan junaan ja viimeiset Olivia + Costume, jotka sai samaan hintaan. En oikeestaan juurikaan enää osta aikakauslehtiä, mut sorruin nyt hömppään, täytyy joskus hemmotella itseään.

Onhan se pääkaupunki aika kiva paikka ja tykkään siitä erityisesti näin - parin päivän annoksena ja aurinkoisena. Ihanuutta on tuoreet ruoat ja palvelut ja tietty ystävät/sukulaiset. Mutta kyllä mä oon Jyväskylän tyttöjä, enkä täältä hevillä pääkaupunkiin muuta.
I made a Spring visit to our lovely Capital, Helsinki last week. It was a work trip, so not much could be fit in, but I managed to walk around quite a bit as well as a small shopping trip to Kamppi and Stockman. I like Helsinki like this: Fresh breeze and lovely sun. Radisson is always a welcoming place to stay. Hopefully next time I will have time to see some friends as well.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...