perjantai 18. huhtikuuta 2014

On the Waterfront

 Ollaan vaihdettu maisemaa.
 Näissä tutuissa maisemissa siis loman vikat päivät jälleen kerran.
 Kävelyä Thamesin varrella.
 Pikkumies käveli puolisen tuntia ennen kuin syli voitti. Matkalla piti pari kertaa maata maassa, mutta ainakin energiaa kului niin paljon, että illalla simahdus oli tehokas.
 Leigh-on-Sea. Äyriäiset. Katulamput. Väistyvä vuorovesi. Muta. Inkivääriolut. Simpukan kuoret. Hiekka. Levä. Sammal. Sammaltuneet jokivarsijuopot. Auringonlasku. Ruostuneet kaiteet. Ohitsekiitävät junat. Leigh-on-Sea.
 Poikasella energiaa riittää. Myös uhmaikä on selvästi alkanut. Pari viikkoa sitten. Tätä ennen mielenilmaukset eivät ole oikeastaan ikinä johtaneet suurempiin ongelmiin, mutta viime aikoina pikkuisen äkäilyt ovat kestäneet selvästi pidempään. Hänellä on myös joku kasvukausi, koska englantiin tulomme jälkeen hän on syönyt kuin hevonen. Perunoita, hedelmiä, voita, pastaa, nuudeleita ja tänään jopa valkosipulileipää kuorineen päivineen... Sitä energiamäärää täytyy sitten purkaa käymällä ulkona pari kertaa päivässä. Sisällä talossa hän on keksinyt sängyn karmilta hyppäämisen: Kiivetään reunalle, aiheutetaan sydänkohtauksia kaikille katselijoille, sitten koukistetaan jalat ja hypätään läheiseen sänkyyn. Kuluttaa energiaa myös ihan kivasti. Toistetaan niin monta kertaa kun on tarpeen...
 Uutta on myös ollut päikkäreiden väliinjättäminen. Takaa vanhempien alkoholismin iltaa kohti kiihtyvällä nopeudella. No tänään käytiin myös sisäleikkiksessä nimeltä Monkey Buzziness. Sellaista menoa Leigh-on-Seassa.
We have moved from Colchester to Leigh-on-Sea. This means, a lot of walks to the Waterfront, Marlon Brando! The smallish man managed 30minutes of walk before demanding to get carried. He has been eating like a fat adoult which has left us with a ton of energy in the need of spending. In Leigh-on-Sea the best way is the sea air of course, which is pretty effective, although he's topped that off by starting to use all the beds of the house as climbing frames which you can first climb upon and then fling yourself to the bed with. Quite effective, but also somewhat dangerous. Today he went 12,5 hours without a nap, which can surely run most parents into evening alcoholism, but he then topped the day by eating garlic bread... Good boy. And that concludes the news from Leigh-on-Sea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...