maanantai 7. huhtikuuta 2014

Jon Snown maisemissa

 Oltiin viikonloppuna Suomen mummilassa, Kajaanissa.
 Täällä Jyväskylässä lunta ei ole nähty moneen viikkoon, mutta Kajaanissa sitä on vielä hyvinkin läsnä.
 En tiedä, miten pohjoisessa onkin näin kaunista.
 Aurinko paistaa ja lunta sataa, taitaa tulla takatalvi.
 Toisinaan ikävöin Kajaaniin. Nimenomaan talven pituus oli se, mikä minua siellä viehättää. Jyväskylässä tänä vuonna talvi kesti n. 1,5kuukautta. Ei siis juuri mitään.
 Poikani ei ole talven lapsi. Häntä lumi vaan hämää. Se on jotain, jonka takia täytyy käyttää paksuja inhottavia hanskoja, joilla ei voi edes pitää kiinni autosta eikä omenastakaan.
 Minä kuitenkin olen niin Jon Snown morsian kuin olla ja voi. Lumi on aina kaunista ja turvallista.

Joko katsoitte Game of Thronesin neloskauden ekan jakson? Spoiler Alert!!!
Johan sitä onkin odoteltu, mutta nyt se on taas täällä. Jakson kuningatar oli kyllä Arya Starck ehdottomasti, go and get that pony, girl! Tyrion on edelleen ainoa täysijärkinen sakissa... Jamie Lannister on yhtä pettynyt kotiinpaluunsa vastaanottoon kuin minä olin hänen uuteen tukkaansa. Mutta kantava teema neloskaudella taitaa olla se, että mikään ei ole niin kuin ennen. Paitsi ehkä Sansan masennuksien masennustila. Lohikäärmeet alkavat olla kontrollin ulkopuolella jopa äitsykälleen... Khaleesin uusi kosija kilpailee Jon Snown kanssa parhaan tukan tittelistä, mutta onneksi Jonin asenne on niin ilahduttavan vakuuttava, että hänen paikkansa GoT karpaasien kärjessä ei järky.  Mieheni kutsuu tätä sarjaa osuvalla nimellä 'Tits and Dragons', ja kyllähän minun on ainakin tunnustettava, että olihan sitä jo ikävä.
So I went to 'the Wall' last weekend, meaning I went back to my long-time home town of Kajaani for a visit. It is way up North as you can say with the winter still looming on the landscape. It's unbelievably beautiful time of the year - sun and snow. My son doesn't like the winter much. It just means he cannot take off the gloves and hold his cars and his apple... But I on the other hand am a bride of Jon Snow - Winter all the way! Speaking of 'Tits and Dragons' as my husband calls Game of Thrones -  How did you feel about episode 1 of season 4? I was quite pleased with its pace. There was a nice fight by Queen of the episode Arya Stark and basically all the boring characters had been ousted to other episodes. This was the core of GoT, only those who are at the centre of action. I was not impressed by Jamie Lannister's new hair cut, but however Jon Snow's got new balls, which look good on him. Dragons will soon turn on Khaleesi, however her new beau has also great hair, so however insignificant he might be, she should at least give him a spin. On Season 4, nothing is the same - except maybe the fact that nothing good ever happens to Sansa Stark. Tits and Dragons, how we have missed you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...