lauantai 23. elokuuta 2014

Dating in London

Nyt kun ollaan palailtu tänne Suomen syksyyn on mukava palata vähän vielä lomafiiliksiin. Jostain syystä sateinen ja kylmä sää ei oikein motivoi ja tuntuu, että mielellään asuisi vielä maassa, jossa voisi fiilistellä lyhyessä mekossa ainakin sen puolisen vuotta kesää. Tykkään kyllä syksystäkin, mutta jostain syystä en haluaisi vielä päästää irti kesästä. Jos laitan silmät kiinni niin sateisuus ja kurjuus katoaa, eikös?
Lontoossa ollessani käytin lapsivapaan päiväni tyttömäisillä treffeillä, jotka alkoivat tottakai Westfieldin Victoria's Secretistä - start as you mean to go on!
Sitten pyörähdin laitatuttamassa tukkaani kiharat. No ne kestivät ilman hiuskiinnettä varmaan sen pari tuntia. Minun tukassa ihan hyvä aika.
Lontoossa ollessani minulla on tapana katsastaa muutama nähtävyys, jos ei sisältä niin sitten ulkoa... Tällä kertaa se oli Shard, josta jo kirjoittelinkin.
Ehkä kotoisin alue Lontoossa minulle on kuitenkin Soho ja China town. Ja Shaftesbury Avenue. Sieltä voisi ostaa esim. lippuja West Endin musikaalihin.
Shoppailtuamme sohossa, koskapa meillä ei ollut kiirettä, päätimme matkata riksakyydillä illan ravintolaan.
Riksat yms tuktukit ovat jotain NIIN kiinalaista ja tuovat mieleeni Xi'anin. Pidän niistä, koska niissä matkatessa näkee ihmisiä ja paikkoja, jotka esim. metrossa menevät aivan ohi.
Kesäinen Lontoo oli täynnä polttariporukoita.
Riksakuskillamme oli upea tukka.
Oh China how I miss you. Mutta onneksi ei tarvitse enää kauaa ikävöidä Kiinaan... Varasimme nimittäin liput loka-marraskuulle vanhoihin kotimaisemiin:)
Sinitaivas - jotain, mitä ei Kiinassa kyllä ikinä nää.
Matkamme puikitteli Piccadilly Circuksen, Leister Squaren ja Trafalgar Squaren välimaastossa.
Nelson näytti meille selkää.
Illallinen nautiskeltiin Bilbao Berria -ravintolassa, Regent street 2:ssa.
Deittini oli innostunut menneestä Barcelonan matkastani ja niinpä päädyimme nauttimaan harvinaisen hyviä tapaksia ja joo ehkä muutamia coctaileja siinä sivussa.
Bilbao Berriassa saa osan tapaksista hakea itse yleisestä noutopöydästä, tai sitten voi tilata listalta.
Söimme mm. simpukoita, mustekalaa ja toki ilmakuivattuja lihoja - suosittelen tilaamaan listalta.
Myös paahdetut paprikat veivät kielen mennessään.
Taisin Briteissä olon aikana syödä joko rapuja, mustekalaa tai simpukoita melkein joka päivä. Nämä kun ovat juuri niitä herkkuja, jotka suomessa tulevat aina suoraan pakastimesta ja silloinkaan niitä ei ravintoloissa osata valmistaa minun mieleisikseni. Rannikkokaupungeissa tykkään merenelävistä todella paljon - ah sitä tuoreutta! Mut joo sanottakoon, että Kiina hakkaa tässä Lontoon kuitenkin 100-0, eihän yhtään huomaa, että olen innostunut lähtemään itään taas...
Loppuillasta...
Saatoin myös hieman poiketa ruokavaliosta. Pikkuisen. Diettit alkavat aina huomenna, eikös? Tosin loman jälkeen tilanne oli yllättävän hyvä, mitä ihmettelen kovasti... Kaikki ne juustot ja viinit joo... Mä voisin elää homejuusto-valkoviindieetillä varmaan ikuisesti. No okei en aivan. Mut lomalla ei lasketa kaloreita.

Ihana päivä kaiken kaikkaan. Oli ihan parhautta ensinnäkin käydä shoppailemassa jonkun sellaisen ihmisen kanssa, joka ei ollut 15minuutin päästä ihan kypsynyt siihen. Oli huippua nähdä nähtävyyksiä ja maisemia ja lopulta nauttia hyvästä ruoasta. Sanoinkin, et nää oli ehkä mun elämän parhaat treffit - What exactly do we need men for??? Kiitos C:lle seurasta.
We are back in very rainy Finland, so I'm going to throw out more pictures of my fabulous day in London. On days like today I would love to spend at least half a year of my life somewhere that I could actually wear short skirts throughout the summer... Even though summer in Finland was possibly the best for years, it was still over as fast as lightning. 

Back in London, I spent a lovely girl date day shopping, sightseeing and of course eating&drinking. It was blue skies and warm sun - champagne and tapas, and maybe some coctails as well. It was great to be shopping with someone who isn't going to complain after 15minutes and then gossip to the heart's desires throughout our trip to the Shard, and through Soho, past Chinatown, Piccadilly and Trafalgar square in a rickshaw. Possibly the best date in my life - what exactly do we need men for? Thank you C for your great company!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...