keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Puurossa ajamista eli talvikuulumisia

 En tiiä oliko muualla maassa aamulla puurokeli, mut Jyväskylässä oli ainakin. Tarhaan yms pääseminen oli vähän haasteellista kun ensin piti kaivaa auto lumesta, työntää pihalta lumet ja sitten uudestaan kaivaa auto lumesta, kun taivaalta tuli viidessä minuutissa uusi kierros lunta.
 Keskipäivällä aurinkoa ei nähty, mut kävin kuitenkin pikahappihyppelyllä tuossa paikallishangessa. Virpin ystävällisellä avustuksella siitä teille tuoretta kuvamateriaaliakin siis.
Viime viikko meni loppujen lopuksi liikuntojen suhteen ihan putkeen ja sain mitä ihmeellisimmin mahdutettua viisi HIITiä viikkoni. Hyvä minä! Tietty sen ruokamyrkytyksen olis voinut jättää väliin. Oon tullut siihen tulokseen et reenaan mieluiten illalla kotona kun lapsi on nukahtamaisillaan, se on hyvä hetki. Siirsin mun joga-maton ja kahvakuulan kotiin töistä, kattoo nyt miten nopeesti niitä tulee ikävä sit työpaikalla.
 Jos jollekulle ei ole tullut vielä selväksi niin reenailen pääasiallisesti Roundi3 -sivuston HIIT reenejä ja lisäksi Shorinji Kempoa - josta muuten tällä viikolla alkaa peruskurssi sunnuntaina, mutta perjantaina 16.1. monitoimitalolla klo 18:30 - Judosali 3:ssa tervetuloa laji-infoon katsomaan, jos kamppailulajit kiinnostaa. Vedän reenejä pääasiassa sunnuntaisin, meidän reenit on ti-pe-su, tällä hetkellä, mutta myös ke-aamuisin käyn setäni kanssa harjoittelemassa ensi syksyn kisoja varten. Siitä lisää joskus toiste.
 Tänään jatkuu myös Aishan puheterapia ja tavataan uusi puheterapeutti. Edellinen vaihtoi siis työpaikkaa. Odotan mielenkiinnolla millainen ihminen on kyseessä ja miten yhteistyö lähtee sujumaan. Alan olla jo vaativa asiakas enkä tyydy ihan mihin vain. Tarkoituksena on tehdä niitä kuvia lisää nyt ja pohtia seuraavia harjoituksia keväälle. Aion ottaa myös esille heidän osuutensa siinä, miksei viime vuosi mennyt kuntoutuksen suhteen ihan niin kuin olisi voinut mennä. Katsotaan, miten vastaavat uusiin haasteisiin.
 Sellaiset meidän kuulumiset. Mites päivän asu?
Toppi -top- Uniqlo
Farkut -jeans - Vila
Villasukat -wooly socs- Annin kutomat/made by aunt Anni
Paita -shirt- H&M
Kengät, kassi ja huivi -shoes, bag and scarf- Kiinan markkinoilta/China

Today it's porridge weather in Finland. It took twice the time to drive Tops to day care. By mid day, the snow had stopped falling. I am training Virpi to become my personal photographer. She's made excellent progress - this shoot was over in less than 5 mins. I guess it would be too cold otherwise anyways. So what else is up? I've been doing sports with my new five days a week routine. Tops's speech theraphy starts again today, I am happy to meet the new therapist and get this year well started. Of course we do things every night, but it's important to monitor progress and plan ahead. Let's see how my chemistry is with this woman. So far a much much more better week than last week..

pictures/kuvat (c) Virpi Flyktman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...