lauantai 20. syyskuuta 2014

Furry Week

 Tällä viikolla mulla on ollut pörröviikko. Oon käyttänyt karvaliivejä melkein joka päivä. Mitenkähän se onkin et oon hurahtanut pörröliiveihin. Tän kuvassa olevan ostin pari vuotta sitten Kiinasta, on mielestäni aika ihmeellistä, että pörröiset feikkiturkikset ovat kolmatta vuotta muodissa.
 Tällä viikolla on syysilma ollut mitä mainioin. Useana aamuna ollaan nautiskeltu upeista lämpötilojen vaihtelun aiheuttamista kuurista ja järviveden höyrystymistä.
Miten onkin, että jos maisema on tällainen Jyväskylässä, niin se näyttää upealta. 
 Kuin jos se olisi Xi'anissa niin se olisi lähinnä ahdistava näky.
 Täällä pohjolassa usva ja sumu on IN.
 Tän viikon kuulumisista sen verran, että olin Kirkkonummella visiitillä ja mitä ilmeisimmin rahoitukseni ensi vuodelle meni läpi. Toki byrokratia voi vielä jarrutella sitä, mutta noin periaatteessa onnistuin tavoitteessani saada rahat kokoon ensi vuoden Kiina casea varten ja samalla toivon mukaan turvaten oman työllisyyteni, toivotaan näin. Sen lisäksi olen työstänyt väikkäriä, joka on edistynyt, mutta ei tarpeeksi nopeasti, tiedän jo nyt, että minulta loppuu tässä kuussa aika kesken ja menee taas yötöiksi. Jostain syystä minä tarvitsen sellaista, jotta pystyn keskittymään. Onhan se ihan hullua, mutta näin vaan on. Jos ei ole deadlineja niin mun on oikeasti toosi vaikea motivoida itseäni tekemään... Keskustelin tästä tiistaina serkkuni kanssa, kumpikaan meistä ei ole varsinaisia 'teen ajoissa' tyyppejä vaan ns. 'teen viimetingassa'...
 Stressissä on vähän sellainen juttu, että se voi olla positiivinen asia, kunhan ei anna sen lamaannuttaa.
 Sitten, jos oikeasti jää ajattelemaan asiaa, sillä on ainakin minuun sellainen vaikutus että jään liikaa kelaamaan. Niinpä yritän olla ajattelematta asioita jotka pitäisi tehdä liian kovalla aikataululla. Yritän vaan tehdä.
 Mulla on menossa joku hamekausi. En taida olla laittanut housuja tällä viikolla kertaakaan jalkaan. Tää kyseinen harmaa hame Vilasta on sellainen, jonka ostettuani ajattelin kotona, että 'what was I thinking!?!', mutta kappas kun oon nyt mieltynyt siihen. Ei ole liian lyhyt töihin, eihän?
Saappaat - Clarks
Hame - Vila
Karvaliivi - Fushion
Pusero - Primark
Takki - Zara
Arskat - Joltain huoltsikalta
 Mitä muuta olen tehnyt tällä viikolla? Olen reenaillut Kempoa kerran Helsingissä ja kerran Jyväskylässä. Huomenna kun käyn vielä vetämässä omat reenini niin siinä onkin jo kolmen Kemporeenin viikko, aika hyvä määrä mun tän hetken elämässä. Perusarkeen on kuulunut myös uintia ja kävelyä, mun terveellinen elämä projekti tälle syksylle voi yllättävän hyvin. Pitääkin postata siitä.
Poikanen on tarhassa päässyt nyt vihdoin päivittäisten harjoitusten makuun ja on alkanut kiinnostumaan valokuvakommunikoinnista. Mikä Break Through! Ollaan niiden kanssa tahkottu keväästä ja silloin hän ei suostunut niitä edes katsomaan. Tän viikon harjoituksiin kuuluvat:
1. Kutitusleikki - Kutitetaan, jos hän katsoo, mutta lopetetaan, jos ei ole katsekontaktia
2. Ilmapallo/Rusinat/Saippuakuplat - Yritetään saada häntä antamaan kuva (eikä esine) ja sitten näiden avulla hän saa palkinnon heti käteen. Eli kuvalla pyytäminen
3.Kenkä/Ruokalautanen - Kuva signaalina, jotta hän oppisi että kuva voi tarkoittaa tekemistä

Tänään aamulla herättyään hän hoki minulle: I wish! I wish! Mä. Tarkoittaa siis, että haluaisin maitoa. Muuten babyläinen on ollut hieman vilustunut ja nenä vuotaa. Tarhastahan se on tietty saatu ja näillä keleillä ihan perusjuttu. Toivon, ettei se kehity flunssaksi, sillä ensi viikko on ihan todella rankka kaikille - olen itse Belgradissa koko viikon ja miehenikin on poissa kaksi yötä, jolloin isotäti, eno, enon tyttöystävä ja mummi ovat hoitovuoroissa kahden illan ja aamun verran. Ja viikonloppuna on vielä se väitös, karonkka ja kempoleirikin... Tää tuleva viikonloppu on varmaan siis syksyn kiireisin. Siihen olisi ollut varmaan kolme päällekäistä menoa.
 Tällä viikolla on myös tullut sovitettua ensi viikon mekon koekappaletta. Kuinka monella on sellainen ompelija, joka a) tulee kotiin sovituttamaan, b) iskee kiltisti nuppineuloja mun rinnan täyteen samaan aikaan kun laitan ruokaa ja c) tuo vielä jälkkärijuustoa ja -viinirypäleitä mukanaan... Kysynpä vain! E, olet paras, vaikka kaloreitahan ne toki oli...

Mitäs sitä vielä. Viikonlopun suunnitelmissa oli vierailla 97-vuotiaan luona, mutta lapsen vuotava nenä ei oikein kombota sen kanssa, joten viikonloppu kulunee pakkaillen, siivoten ja ensi viikon varalle ohjeita kirjoitellen.  Hyvää viikonloppua kaikille!
This week has passed fast. The Autumn weather has been beautiful in Finland and we've enjoyed smoky lakeside athmosphere in most mornings as the air is colder than the water. I've been totally loosing my battle agaist furry wests - I love them and certainly will be wearing them all through the winter this year. I went to Helsinki for a project meeting, which included a small Zara detrour, which was very damaging to my wallet, in the form of another furry west. I couldn't really get passed it, it was perfect... This week I've been doing a lot of Kempo, both in Helsinki and Jyväskylä and also quite a bit of work. I think I got the funding for next year as well, so I'm pleased. 

Topfish has also started to be very reponsive to the image excersises that he does every day with Suvi. He's very interested in pictures, up to the point that for the first time he took the picture of a juice carton and brought it to me... That's the start! We've only been working on this for the last four months. I am very pleased. He's been peeing into the potty at daycare too and is very smug when that happens. He does it also at swimming, which is pretty awesome. This morning he woke up and said "I wish - I wish - MÄ" which means I wish I could have milk. He is communicating best at the bed, as it's a place where he doesn't think we'll otherwise respond as our eyes are closed. 

Overall a very good week. I am overly pleased. Next week it's Belgrade for me, UK for Mr C and Aunt/Uncle/Granny care for Topfish. I am devoting the weekend to cleaning, packing and preparing for next. And of course spending time with my small tickly friend. Have a great weekend!

Pictures/Kuvat of me/minusta(c) Virpi Flyktman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...