sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pääsiäiskokko Paltaniemellä

 Kainuussa on mitä kaunein auringonpaiste.
 Keli ulkona tosin on sen verran plussan puolella, että kumpparit ja kurahousut olisi pitänyt ehdottomasti olla mukana tässä reissussa.
 Käytiin eilen vähän katsastamassa Oulujärven jään tapahtumaa.
 Paltaniemelle oli kasattu pääsiäiskokko.
 Tosin meitä kiinnosti enemmän rannan uusi kiipeilyteline.
 Se houkutteli pieniä ja isoja kiipeilijöitä. Ottaisin muuten meidän takapihalle milloin vain, jos vaan mahtuisi. Äkkiseltään katseltuna tuollainen maksaa yli kymppitonnin - onneksi ei ole iso takapiha niin ei harmita!
 Helposti tunninkin saa menemään tässä leikkipuistossa vaikka välineitä ei ole kuin kiikut, liukumäet ja kiipeilyteline.
 Paltaniemen rannan leikkipuistolle annan 5 tähteä!
 A:lla oli mukanaan seurueen naiset.
 Kokko oli noussut komeaksi Oulujärven jäällä, mutta valitettavasti meidän piti lähteä ennen kuin se sytytettiin. Yskäinen poikanen ei saa olla liian kauaa märissä kengissä...
 Ehdittiin sentään moikata enon Kajaani-Entourage.
 Ja jännittää kiikuissa.
 Tällä lomalla on nautittu extended-familyn kanssa. Eno totesi, että hänellä on kyllä velikin vaikkei olekaan sukua hänen kanssaan.
 Who is the King of the world?
 Tällaiset tapahtumat saavat Kainuulaiset liikkeelle.
 Nämä ovat niitä lapsuuden maisemiani. Väritys huikeaa.
Poika olis kyllä jaksanut olla vaikka kuinka pitkään, mutta todettiin parhaaksi lähteä saunomaan varpaat kuiviksi ja lämpimiksi. Aika chillailuahan tää loma on ollut - eikös se tarkoita sitä, että on onnistuttu tavoitteessa?
It's been some years since we've spent Easter in Kajaani. We have usually been in UK, but this year we needed to save some time and money and we headed North instead. On Easter Saturdays, the people of Kajaani gather around a big bon fire on the Oulujärvi ice. There's a nice new children's play area there, which we also checked out. Climbing tree is suitable also for bigger kids... Unfortunately I was going through some kind of lobotomy when choosing the outdoors gear for my son and left Wellingtons at the day care... As well as rubber pants. What a shame! This meant that after one hour, we were so wet that had to go and get a sauna ready to get our feet warm. The bon fire was lit at 8pm, so we missed it this time:( But at least the colors and views on the lake were once again worth the visit. This has been a very laid-back holiday: Mainly just chilling, a little out doors in the snow, good conversations with family and friends - what more could one possibly want?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...