perjantai 3. huhtikuuta 2015

Kainuuseen pääsiäisloman viettoon

Voikohan extended familyn parhautta fiilistellä yhtään enempää..? Tänään pakattiin auto kahdella entouragella - toinen poikani haalima (johon kuuluu siis panda, omena, klovnikala, pupu ja 3kumihanskaa) toinen veljeni haalima (tyttöystävä, kämppis, sisko ja siskonpoika). Veljeni ajoi, mikä oli tosi jees, koska sattuneista syistä olin nukkunut sen 2h viime yönä. Kiitos vuotavat vaippikset, jotka herättivät poikani kun olin menossa nukkumaan ja pitivät hänet hereillä aamu viiteen. Päähierontaa jaloilla ja käsillä on just se juttu, jota haluat sinulle tehtävän klo 2-5...

No Roadtripin juttujen taso oli alusta alkaen korkealla...päästiin blowjobseihin jo ennen Vaajakoskea... No ei siinä sit muuta kuin radiosta luksusmusaa sing alongina... Ei voi muuta sanoa kuin että kyllähän matka näin varsin parhaassa seurassa sujuu nopsasti Vaikka Corolla onkin hieman ahdas viidelle hengelle. Matkakohteena meillä on talvinen Kainuu, elikkäs A:n suomimummila. Agendassa on chillailua, ehkä hiihtoa, uintia ja mäenlaskua... Ja tietysti parhaiden tyyppien näkemistä. Ilmoitelkaahan vanhat ystävät jos ootte Kajaanissa...
 Matkafiiliksiä. Oikeesti, nää tyypit on mitä parhaita.
 No kotona mummin hiilariostokset olivat LIEVÄSTI lähtenee lapasesta. Mut don't worry - ekana iltana näistä ei mennyt mun suuhun mitään, eikä muuten mee muinakaan päivinä. Lapsukainen syököön munkin eestä.
Veljeäni varten oli hankittu vähän Ehrmannia. Minä tosin suunnittelen pääsiäisenä sortuvani yhteen herkkuun, nimittäin mämmiin kermalla. Namsk. Siitä tulee hyvää. Just kun tällä viikolla kirjoitin, että mun paino ei laske ja on ollut sama ties kuin kauan niin sit vaaka näytti sellaista lukemaa jota en oo nähnyt sit vuoden 2003. Että silleen. Tätä hyvää putkea ei kyllä pilata mummilan hiilarihoukutuksilla. 
 Loppukevennys: Joo, kaikki vanhemmat ovat lastensa tuotoksista innoissaan, eikös? No tämä pääsiäiskana oli minulle hellyyttävä ainakin. Mut silti oon tyytyväinen et se meni mummin jääkaapin oveen eikä meidän. Tekeekö tää musta huonon äidin kun en jaksa katsella lapseni askarteluja...? Varmaankin.
Tonight we drove to Kajaani for Easter. We had with us two entourages: My son's which consisted of a clown fish, a panda, a doll, a bashful bunny and three rubber gloves. The second entourage was the most important people of my brother's life: His girlfriend, his flat mate, his sister and his nephew. Needless to say he drove the car to keep us all save. This was welcome as it so happened, I managed 2 hours of sleep last night due to my son weeing himself and then giving me head massages with his legs and arms until 5am. Anyways, we are now in the North, ready to do Easter. This will involve some skiing, swimming, chilling, mämmi and hopefully seeing some great friends. Not a bad holiday plan. Have a great easter guys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...