maanantai 12. toukokuuta 2014

Walking Dead

Tänään on sellainen maanantai, että ehdottomasti olisin jäänyt peiton alle koko päiväksi, jos olisin vaan voinut. Olin heti aamusta myöhässä. No osittain siksi, että olin unohtanut että nyt on Snellmannin päivä ja meillä on talonmiesvuoro. Ei kun lippua salkoon. Sitten lapsen maidot menivät sekaisin hänen vaatteittensa kanssa niin että vuosivat sekä minun vaatteilleni että hänen vaihtokamoihinsa. Jesh, ihana tapa aloittaa viikko.
A:n puheterapia alkoi. Se meni ihan kivasti, mutta toki ollaan AIKA KAUKANA siitä, että olisi edes tapoja kohdistaa hänen huomiotaan. Sain nivaskan luettavaksi ja katselimme viittomia ja kuvia hänen kanssaan kommunikaatiota varten. Mainitsinko, että viime yönä hän nukkui klo 00:00-02:00 ja 07:00-08:00? Kolmen tunnin yöunilla maanantai tuntuu ihan tappojutulta, oon ollut aivan kanttuvei koko päivän. Meillä on tällä hetkellä sellainen toistuva ongelma, että A herää lähes joka yö klo 4-7 ja valvoo noin kolme tuntia sängyssä, jonka aikana aikuiset yrittävät nukahtaa ja hän yrittää karata sängystä. Nyt kun hän sai vielä mummin taudin niin yöunien menetys oli taattu, mutta en nyt olisi arvannut, että se ihan kolmeen tuntiin vedettäisiin. Ihme, että poika on jaksanut tänään mitään.
Viikonloppu meni ihan kivasti vaikka olinkin YH-meiningeissä, kun isi oli Tsekeissä työreissussa.
Onneksi mummi oli auttamassa ja sain lauantai-iltana pari tuntia omaa aikaa kun hän vahti pikkuista. Nämä kuvat ovat viime viikonlopulta Laajavuoresta, jossa oltiin kiinan openi kanssa katsomassa maisemia ennen hänen paluutaan Xi'aniin perjantaina. Vuoden oli asunut kortepohjassa, mutta nyt vasta kävi laajavuoren huipulla. Suosittelen sitä nähtävyydeksi kaikille Jyväskylässä...
No mitä muuta on hommailtu? Arkea ja arkea. Töissä on aika ahdistava määrä tekemättömiä asioita tällä hetkellä, väikkäri päälimmäisenä vaatisi aikaani. Samoin keskiviikkona minulls on luento ja muutama projektikin on pyöritettävä tässä samalla... Joku päivä mulla on aikaa tehdä matkalaskut.
Oikeesti mä nukahdan kesken tän postauksen ihan kohta.
Viikonloppuna oli euroviisut, joissa ennusteeni piti pelottavan paljon paikkaansa. top4 kokonaan oikein muun muassa.
Olin kutsunut muutaman kaverin katsomaan ja olipa eeppinen viisukatsomo, kiitokset mukavasta illasta kaikille!
Poikasen kanssa ollaan normaaliin tapaan käyty puistossa ja peukkulasssa yms uimassa.
Säät on olleet kyllä aika ankeita ja siitepölykausi ei auta asiaa. YHna olossa on yks hyvä puoli - saa laittaa sitä ruokaa, mistä itse tykkää! Niinpä mä söin aika paljon munakkaita. Ja banaanilettuja
Mutta onhan se arki tätä:
Siivoot, siivoot ja sit tanssit euroviisujen tahtiin pojan kanssa. Olin kyllä Conchitan voitosta ihan fiiliksissä, oikeaan osoitteeseen meni!
Äitini oli äitien päivän kunniaksi paikalla ja brunssiteltiin lauantaiaamuna.
Ehdinpä katsastaa hyvän ystäväni uuden hienon asunnonkin. Aika lähellä sitä paikkaa, jossa ennen asuin. Pojan kanssa tsekattiin puisto nimeltä TAVI. 2,5/5 arvosana multa. Aitaus olisi nostanut sen vetovoimaa paljon!
Tarhan pihassa käytiin pyörittelemässä autonrenkaitakin vielä. Aika lapsikeskeistä menoa siis. Tällaiset oli tän hetken kuulumiset. Oon ihan tööt. Nyt vaan Tits and Dragons pyörimään ja sit sen jälkeen nukkumaan.
Last week's events include a visit to a small hill in Jyväskylä with my Chinese student and teacher, countless trips to the park with Tops and finally the start of his speech theraphy. the woman is okay, honstly, we'll see how it progresses. At first it's about getting his attention and learning to look at pictures. Complicated for him for sure. At the same time he's not really sleeping through the night, but waking up for 4-6 hours each night which makes me like a Walking dead, I admit that even focusing on this post is incredibly hard. I was alone with Tops over the weekend, even though my mother was there, he is still on my watch. He managed to scare us by running away and climbing over the backyard gate... So luckily we have a new gate waiting for its installment. Tops also has a cold, which doesn't help. I am wishing everyone a good night's sleep this night!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...