perjantai 22. toukokuuta 2015

Euroviisumuotia 2015

Vaikka olenkin henkilökohtaisessa aikashortagessa, en kuitenkaan malta olla kommentoimatta tämän vuoden euroviisumuotia blogiini. Viime vuonna Conchitan voittaessa viisut, oli selvää, että tänä vuonna nähdään mitä erilaisimpia kopioita hänen esityksestään. Conchita pukeutuu erittäin hyvällä maulla, joten tämä oli positiivista viisumuodille. Jos laulu on balladi ja laulaja seisoo vaan paikallaan, yleisölllä on paljon aikaa katsella laulajan vaatteita. Mekon merkitys siis korostuu tämän vuoden viisuissa. Sillä voidaan mennä joko metsään tai sitten ei.

Tämän vuoden viisumuodin peruspiireitä ovat:
- Kiinnostavasti leikatut vaatteet
- Viitat, laahukset ja viittamaiset hihat
- Valkoiset mekot
- Todella matalat kaula-aukot ja toisaalta hameen etuhalkiot, jotka nousevat korkealle, melkein napaan asti (Tämän saattoi havaita jo Oscar-gaalan redcarpetillakin, joten 2015 vuoden muotia nähdään myös viisuissa, höystettynä tietysti hieman fantasiamaisin elementein)
- Erikoiset olkapäät
- Midrift eli aukot keskivartalon leikkauksessa
Asujen vaihtojakin mahtuu ohjelmaan taas pitkästä aikaa useampi. Pitkän aikaa asunvaihtoja on ollut ehkä max 1/viisut, mutta lavashow'den ollessa aika yksinkertaisia, nyt asujen vaihto on pitkästä aikaa taas tulossa muotiin.
Sitten on niitä, joiden asuvalinta ei vaan mene nappiin, niin kuin Maltan neitonen tässä alla. Pönöttävä pitsihihainen mekko nahkavyöllä? Ööh... kuka sanoi, et tää olis hyvä idea? Ja kappas että putosi jatkosta.

 Slovenian edustajalla on vähän samankaltainen, mutta valkoinen mekko, joka vaan toimii.
 Valkoiset mekot ovat henkilökohtainen heikkouteni... Niitä ei voi koskaan löytyä omasta kaapista liikaa...!
 Jopa tissitön venäjän laulaja on valinnut kolttunsa aikalailla hänelle nappiin:  Ja kun juontajat ovat kaikki naisia, on pukeutumista esillä myös itse esityksen ulkopuolella. Täytyy sanoa, että heistä kyllä ehdottomasti parhaiten pukeutuu Conchita, ei mitään jakoa. Aivan upeita leikkauksia, mikä tyyli, huh!
 Eli muodin näkökulmasta näitä viisuja on ilo seurata. 
No mitkä ovat minun suosikkini sitten... Valitsin kaksi:

1. Georgian Nina Sublattin Warrior-kondooritar Look on sellainen, että haluan ehdottomasti kopioida sen. Kyllä kiitos!
 Mutta mekoista voittaja minun makuuni on tässä eli
2. Norjan Debrah Scarlettin huikeasti leikattu ja laskeutuva mekko. En ole normaalisti midriftin erityinen fan, mutta hän kantaa tämän mekkonsa todella kauniisti. (ja myöskin Mørland on puettu muuten just eikä melkein...)

Mistä asuista te tykkäsitte?

This post is about Eurovision fashion this year. Having Conchita win last year meant that this year really has been interesting fashion wise. Sure, she dominates fashion wise. All the three other women hosts have got nothing on her... But thanks to all the ballads, people have a lot of time to look at frocs this year, so you better have a good one on you. Malta for example really screwed the selection of the dress, too bad for them. This year's specific fashion elements are the following:
- Interesting cuts
- Capes, Huge open sleeves, trains
- White dresses
- Really low neckline, really high slits (This could be noticed in the red carpet 2015 as well)
- Weird shoulders
-Midrift
 My favourites are Georgia and Norway... What about yours?

Kaikki postauksen kuvat on lainattu netistä. / None of these pictures are on my copyright.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...