perjantai 10. heinäkuuta 2015

Metrolakosta kesätukkaan

Konferenssi ohi, tästä alkoi puolentoista viikon loma! Olen takas Englannissa, pikayöpymässä Colchesterissa, jossa mieheni oli poikasen kanssa tällä viikolla mummoloimassa, kun itse huitelin Barcelonassa.
 Eilen aamulla siis lensin Barcasta ja olipa sellainen päivä Lontoossa ettei hevillä unohdu: Lontoon metro lakkoili, yhtään linjaa ei käytössä 24tuntiin... Voin kertoa, että jonotus oli päivän sana. Bussit olivat tupaten täynnä, Viktoriasta Camdeniin bussi 1,5h. Camdenistä kotiin Colchesteriin 4,5h!
 Nämä jäävät pikakuulumisiksi, sillä tänä aamuna yritän kovasti päästä takas Lontooseen pikkuherran kanssa. Tietyllä tavalla houkuttelisi jäädä näihin maisemiin:
Mut toisaalta onhan se Lontookin aika mukava paikka, eikös? Tänään onneksi metrot taas toimivat, mut eilinen oli kyllä sellainen päivä, joka varmasti kasvattaa luonnetta. Mutta kun minä olin päättänyt mennä shoppailemaan Camdeniin niin sinnepä sitten tosiaankin menin. Kukkarohan siitä hieman kärsi, mutta jos nyt kerran puolessa vuodessa olen Lontoossa...  Sanotaan nyt vaikka niin, että eiköhän Steampunk asut nyt ole joksikin aikaa kaapissa ainaskin. Lisäksi leikkuutin vahingossa kesätukan - ups! Ei ole varmaan vuosiin ollut näin lyhkäinen, mut toisaalta vaihtelu virkistää, oon varma et kukaan sitä ei huomaa.

Mut palaillaan, ehkäpä mä saan jokupäivä ihan kunnon postauksenkin aiaiseksi.MOI!
Quick hellos from UK, where I am now on holiday for about a week. Flew back from Barcelona yesterday and then went through hellish tubeless London on my way here to Colchester. But managed my lesurly shopping day in Camden never the less. Might have gone a bith gothic shopping mad - I blame my friends for getting me into this style... I must be only like 20years late!! Better late than never? Anyways off to London now with Topfish, hopefully I'll have time to blog from there later this week. Oh and I accidentally got a summer haircut... My hair has not been this short for years, but I love it... Light and more movement. Perfect!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...