sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Pinkit pöksyt

 Sitten vähän erilaista asua. Haaveilin viime kesänä pinkeistä housuista, mutta niitä ei löytynyt kuin shortseina siinä vaiheessa kun minä olisin sellaiset halunnut. No, Uniqlolla oli täällä sellainen 99RMB kamppanja stretch-farkkumaisista legginseistä, joten päätin ostaa sikaa säkissä isoimman koon ja kattoo kotona että mahtuuko ne jalkaan. Olisin kokeillut paikan päällä mutkun oli ihan mieletön jono koppiin ja kiire kotiin.
 Niinhän ne meni! Jopa olisi mennyt yks koko pienempikin! Noh, nyt on väriä kesään ja kevääseen. Päätin kokeilla vähän villimpää yhdistelmää tähän eli sinistä ja mustaa.
Tää oli virkistävä asu mun mielestä. Olisin voinut laittaa uudestaankin. Toi paisley-kuvioinen pashmina on muuten ihan tosi monikäyttönen mulla, koska se menee pinkin, sinisen, mustan ja violetin kanssa. Nyt kun suurinosa vaatteista on laatikoissa matkalla Suomeen niin on kiva, että kaikki käy yhteen kaikkien kanssa, koska suoraan sanottuna vaatekaapista löytyy enää tosi vähän sellaisia yhdistelmiä, joita en olisi aiemmin käyttänyt. Noh, eikun vaan samaa päälle sitten eri huivilla tms. Tässä asussa en tykännyt tosta mustasta jakustani, mut se on ainoo, joka mulla on mukana. Täytyy sanoa, että ostan tulevaisuudessa erimallisia jakkuja nyt kun olen sen punaisen Zaran jakun löytänyt. Yksinappinen ja pitkä on paljon kivempi just nyt.

Housut - Uniqlo
Kengät - K-Kenkä
Jakku - Sokos
Pusero - Vila
Laukku ja huivi - Muslimikortteli

Spring wear is here right? I finally found pink trousers (well, leggins) from Uniqlo. Hurrah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...