sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Räätälillä

Dazhalanilla Pekingissä veljeni innostui hommaamaan uuden puvun. Mittatilaustyönä kun sai ja halvemmalla kuin Dressmanista;)
Nää on kyllä Kiinan parhaita puolia ehdottomasti.
Oltiin ensin hieman skeptisiä, koska meillä oli vaan kaks yötä aikaa heidän kotikoneen lähtöönsä, mutta kuulema se ei ollut ongelma: Saa vaikka huomiseksi!
Niinpä ei kun Cashmire-villan valintaan ja sitten mittaukseen.
Mun mielestä ihan paras oli nuo Anni-tädin kutomat villasukat jalassa tuolla...
Kannattaa muuten ottaa esim. vyötäröön hieman leveyttä, koska Kiinalaisräätäli tekee tosi naftin puvun. Veljelleni tämä ei ole mikään ongelma, sillä hän on hoikka ja halusikin todella slim fit-puvun, mutta arvelen, että moni suomalainen haluaisi ehkä hieman väjyyttä vaatteisiinsa.
Kankaista on mistä valita.
Ja valmis puku tuotiin hotellillemme respaan. Voi helppoutta!
Asianosainen oli erittäin tyytyväinen uuteen tyylikkääseen pukuunsa. Tämä huvi kustansi 1600RMB, mikä kuulemani mukaan oli about puolet liikaa. Eli 800RMB:llä saa kuulema hyvän puvun teetettyä ainakin Shanghaissa (näin kertoi Shanghailaisnaisen suomalainen mies).
Noh, täytyy niiden paikallistenkin elää. Mun mielestä pari sataa tästä cashmir-villapuvusta oli ihan rip off.
Jingpinfushi oli kauppa, josta tämän tilasimme ja olimme tyytyväisiä. Paikka oli siis Dazhalan Jie, etelään Tienanmenilta. Pekingin kuuluisin silkkikatu, josta ostin omat hääsilkkini vuonna 2006.
My brother tailored himself a suit in Dazhalan Jie, while we were in Beijing. Took one day and was delivered to our hotel for 1600RMB, although we could have had it cheaper. I think this was a rip-off price for a tailored cashmir suit...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...