maanantai 11. marraskuuta 2013

Jäähyväiset kesälle

 Näin koitti se päivä, jolloin täytyy sanoa, että enää ei ole paluuta kesään. Se on loppu nyt! Lennämme takaisin Xi'aniin (hyvällä tuurilla) tänäiltana.
 Meillä on klo 14 lento, mutta Taifuunin myötä se on 5h myöhässä scheduloitu. No koko päivän viettäminen lentokentällä on meille jo tuttua kauraa... Juostaan sitten käytävillä...
 Tämä vuosi on kyllä ollut ehkä tähänastisista elämäni uskomattomin. Yli puoli vuotta 'kesää' ja kesän vika päivä oli 11.11.! Siinäpä marraskuun harmaudelle vähän tasapainoa. Taifuuni on jo mennyt ohi, tuuli on tauonnut. Suomessa ei sen takia siis tarvitse jännittää enää, sukulaiset.
 Nämä uintikuvat jää vuoden viimeisiksi. Sitten ei kun kesävaatteet laatikkoon ja matkalle Suomea kohti.
Today is the last day of the incredibly long summer in my life this year. We are flying home to Xi'an tonight with any luck. The typhoon has caused our flight to be delayed by five hours, but this is usual for us. At least I believe we'll get out of Sanya tonight and back home. The last day of the summer was 11.11.! Take that Grey Autumn! It's been a great overlong summer, now time to put shorts and bikinis into boxes and send them home to Finland to wait for next summer:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...