perjantai 8. marraskuuta 2013

Värihaaste

Marimente haastoi minut jo syyskuussa. Nyt on aika lunastaa tämä haaste. Tarkoituksena oli löytää ottamistaan kuvista valkoinen, punainen, sininen, keltainen ja vihreä. No tässäpä ovat, olkaa hyvät:
 Punainen on tang-paratiisin kohikäärme. Vihreä on taas Taiping-vuoriston puu. 
 Samaiselta luontoretkeltä eväänä ollut Pomelo kelpaa keltaiseksi. Pomelon kanssa poseeraa kiinan opettajani Ying Meng.
 Sininen ja valkoinen on tässä yhdistetty samaan kuvaan, eli alla tuttuakin tutumpi Shorinji Kempo-temppelin pagoda Hombussa.
Kaikki kuvat tältä syksyltä. Blogin lukijat tietävätkin, että pidän kirkkaista väreistä ja isosta kontrastista. Minuun eivät uppoa babycolorit tai beessit. Mielummin kunnolla väriä sen olla pitää. En ole myöskään niitä, joiden koti on puhtaan valkoinen, en osaisi elää niin. Onhan se valkoinen kaunista ja valoisaa ja saa muut värit näyttämään hyvältä, mutta minä tarvitsen niitä muitakin...

I got a challenge of trying to find five different colors in my pictures. These are from this autumn: Red, Blue, Green, White and Yellow. It was an easy challenge - however, harder is to remember to complete it! Thanks Mari!

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia ja vahvoja värejä! Oon myös samaa mieltä, että sisustusta myöten elämässä saa ja pitääkin olla mielellään kirkkaita ja selkeitä värejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta. Haastaa saa vaikka joskus vastaus kestääkin:)

      Poista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...