maanantai 4. marraskuuta 2013

Kioton paras Okonomiyaki ravintola?

Kiinasta elokuiseen Kiotoon.
Minun suosikki-okonomiyakiravintolani Kiotossa sijaitsee Kioton aseman yimmässä kerroksessa.
Olen käynyt siellä useita kertoja seitsemän vuoden aikana ja edelleen siellä minusta japanilaiset pitsapannukakut maistuvat parhaalta.
Sinnepä siis suunnattiin syömään eräänä iltana, kun jalkoja jo pakotti päivän kävelystä. Alkupaloiksi täytyy tietenkin tilata edamame-papuja. Miksi oi miksi näitä ei saa Suomesta? Onko kenelläkään järkevää selitystä? Meneekö ne pahaks matkalla tai jotain?
Sitten tilasimme paistettuja sieniä sellerin versoilla.
Okonomiyakiin voi laittaa melkein mitä vaan sisään. Mutta suurimmaksi osaksi se on kaalia.
Täytyy sanoa, että mulle tulee teettämään vaikeuksia Suomeen paluu just ruoan suhteen. Kun on koko syksyn syönyt kuin kunigas, maksanut siitä murto-osan Suomen hinnoista ja sitten mikään ei taas maistu kotona miltään... Apua, täytyy nauttia vikakuukausi vielä kun voi.
Okonomiyakiravintolassa saa siis paljon muutakin jos kaalikakuista ei tykkää.
Tässä yksi kuva siitä itse pääruoasta. Taisi olla mustekalaa tässä täytteenä.
Tämän ravintolan löytää siis kioton aseman ylimmästä kerroksesta, Eteläpuolen siivestä, aika perältä, itäpäästä. Valitettavasti parempaa kuvausta paikalle en osaa antaa, olis pitänyt ottaa käyntikortti, että muistaisin nimen/osoitteen. Jospa joku japania enemmän taitava kaivaa sen noista kylttikuvista, jos on kiinnostunut. (Blogaaja oli laiska:(
Paikkoja tässä ravintolassa ei ole montaa, se onkin usein aivan täynnä. Mutta me odottelimme ehkä max 10minuuttia, ei ollut paha.
Ja siihen päälle sit vielä iloiset tarjoilijatytöt, jotka ihastelivat nukkuvaa poikaani.
From Xi'an to the August in Kyoto. The best okonomiyaki restaurant (in my opinnion) in Kyoto is situated on the top floor of the Kyoto station. I have been going there many times over the years and it's always worth it. You can find this one in the South-east wing of the restaurant floor. It's rather small, but we didn't wait for long for our table. You can also get great fried things if cabbage-pizza-pancakes are not your deal...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...