lauantai 2. marraskuuta 2013

KantoniinTänään lennämme Etelä-Kiinaan, Kantoniin. Tunnetaan paremmin nimellä Guangzhou. Kyseessä on kymmenen päivän konferenssireissu Guangzhouhun, Hainaniin (Haikou) ja Sanyaan. eBEREA-projektin SINO-Eurooppalaisen yhteistyöfoorumin kokous on ensi viikolla Hainanissa ja sitä ennen on tarkoitus käydä moikkaamassa työkaveriani perheineen Guangzhoussa. Ihan loman puolelle tämä reissu ei tosiaankaan mene, vaan matkalla on tarkoitus kehitellä ja lyödä lukkoon malli tutkimustamme varten, jotta voimme marras-joulukuussa vihdoin kerätä aineistomme.

Toivottavasti matkalla on kuitenkin myös aikaa nähdä muutama nähtävyys... Minä en ole aiemmin näissä kaupungeissa ja paikoissa käynyt, joten odotan matkaa innolla. Internetistä en osaa sanoa vielä mitään - toivottavasti toimii edes sen verran, että saan päiviteltyä blogia ajoittain! Kuitenkin tässä matkassa ehkä parasta lienee se, että pääsemme marraskuun kylmiä ilmoja pakoon vielä 10 päiväksi. Eläköön 2013 ja sen piiitkä kesä!

Today we are off to Southern China: Guanzhou, Hainan and Sanya. This is a research trip, but hopefully I'll have time to see some Canton sights on the way. eBEREA project holds its SINO-EUROPEAN collaboration forum in Hainan next week. The best part of course is the return of summer in our lives - time to wear shorts again, yes November, we will defeat you still!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...