lauantai 10. elokuuta 2013

Kuntosali: Kuokkalan Graniitti

 Kävinpä tällä viikolla pitkästä aikaa salilla. Kiitos työkavereiden sosiaalisen paineen. En ollut aiemmin käynyt Kuokkalan graniitin salilla, mutta tulipa nyt käytyä.
Sali sijaitsee kuokkalan keskustan alla, pommisuojassa.
Siellä sijaitsee muitakin liikuntatiloja eri lajeille. Itse vaan harrastan lähinnä monitoimitalolla ja ryhtilässä, joten jostain syystä en ollut aiemmin käynyt täällä ikinä. Tennistäkin voi harjoitella vaikka Killerillä tai Hutungissa, joten Kuokkalan graniitille ei vaan ole koskaan ollut mun elämässä kysyntää.
Koko kesän kestänyt slakkailu pudotti painot aivan minimiin... Mutta no, olen tyytyväinen, että ees menin.
Ja näilläkin painoilla monta päivää sai toipua:) Kesäkuntoon 2014?
Reeniseurana oli työkavereita.
Kuokkalan graniitti oli mulle ainakin positiivinen yllätys. Ensinnäkin siellä voi ostaa 10 kerran kortin 4€/kerta, eikä tarvii sitoutua kuukauksiksi tai saati vuodeksi. Laitteet ja painot olivat ihan ok - hyvässä kunnossa ja niitä oli ehdottomasti tarpeeksi, ettei tarvinnut jonotella. Noh, siellä oli muutenkin alle kymmenen henkeä paikalla, tällä kertaa salilla oli pelkkiä miehiä, mutta kuulema siellä käy myös paljon naisia. Toisaalta pelkät miehet ei kyllä mua haittaa:) Ehkäpä ens talvena sitten säännölliseen rutiiniin tää. Sosiaalinen paine, paras paine.
I went to the Kuokkalan Graniitti Gym for the first time and was positively surprised. It's quite a nice one with enough room and certainly all I need for a workout. You can also buy individual visits quite cheap and not have to feel bad if you are missing a month from practise or anything.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...