maanantai 12. elokuuta 2013

Lounasravintola Jyväskylä: Revolution


 Viime viikolla päädyimme kokeilemaan myös uudehkoa keskimaan (S-ketju) omistamaa 'R3 - Revolution' ravintolaa lounaspaikkana. Ko. ravitsemusliike sijaitsee kauppakadulla entisen Memphisin paikalla, Coffee Housen kupeessa.
 Burgereita, salaattia ja keittoa... Ja ylihintaisia pihvejä. Tämä paikka saa pointsit siitä, että ohjeistus, kuinka toimia oli kauniisti kirjoitettu taululle - jesh!
 Tosin miinus on se, että veski on edelleen Coffee Housen alakerrassa eli varsinaisen vaelluksen päässä ja aukeaa S-etukortilla (tai poletilla).
  Sisustusta oli uusittu - minun mielestäni ankeammaksi kuin Memphisin aikaan, mutta kaikkea ei voi saada. Tässä paikassa kuitenkin ikkunapaikka irtoaa helpohkosti - niin kuin näkyy, tungosta ei ollut.
 Hyvin häkellyttävä oli myös todella ankeanoloinen kirjahyllytapetti, jonka novelty ei meidän kirjahulluun seurakuntaan purrut sitten lainkaan...
 Salaattipöytä sisälsi yhden ison vihersalaatin, joka sisälsi sipulia ja selleriä (molemmat meidän porukassa allergisoivat), sekä kahta majoneesi-pastasalaattimaista salaattia. Toinen oli joku coleslaw-tyyppinen. Aika ankea valikoima siis verrattuna viime viikon muihin salaattipöytiin Jyväskylässä (esim. Coffee House Jyväshovi / Buffa / Vilhelm / Figaro Wine Bistro...
 Burgeriannosta kolleegani kuvailivat, että se oli 'ERILAINEN', joka ei tällä kertaa tarkoittanut huonoa. Plussaa paikka sai siitä, että annosta ei oltu hukutettu ranskalaisiin ja että toiveesta sai dijon-sinappia.
 Burgerin sisältä löytynyt juusto oli vieläkin enemmän ihmettelyn kohteena - jotain muuta kuin cheddaria siis tällä kertaa. Ilmeisesti burgerit kuitenkin maistuivat, joten ruan mausta ei ole valittamista tällä sakilla.
 Colan ja Spriten hinta vei nämä annokset 12euroon, joka on aika kallista noin niin kuin keskustalounaaksikin 2013 Jyväskylässä.
Itse söin sitä salaattia, sushi-lautasilta, joista ainakin viinirypäleet karkailivat. Salaattia olisi varmaan voinut ottaa myös keittolautaseen, jolloin ruokailu olisi ollut ehkä marginaalisesti helpompaa.
Salaatin kanssa söin aurajuustokeiton, jonka maku hakkasi ainakin viime viikon Vilhelmin savuporokeiton, jossa oli porkkanaa. Sen sijaan leipäpöytä R3:ssa oli aika ankea: Valkoista leipää ja sitten kuivettuneita ruisleivän paloja. Ei ehkä ihan top kymppipaikkoja, mutta kelpaa paremman puutteessa. 

Series on lunch restaurants in Jyväskylä continues. R3 Revolution is a newish one from the S-chain, which has replaced Memphis - the previous restaurant in Kauppakatu, next to the Coffee house. They offer burgers, salad and soup mainly. This place is nothing special - the bread and salad table was no match for Figaro Wine Bistro or the Coffee House Jyväshovi even. Price was slightly more than average with a drink.


Revolution
Kauppakatu 30
40100 JYVÄSKYLÄ
Puh. 010 767 5483

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...