maanantai 19. elokuuta 2013

Lounasravintola Jyväskylä: Torero

Lounasravintolapostauksella mennään nyt maanantait pitkälle syksyyn, vaikka mun lounaat siirtyykin Aasiaan jo apua torstaina. Paikkana tällä kertaa oli Torero, edelleen S-ketjun omistama, 'vähän parempi' paikka. Sijaitsee muuten hoviraitin Coffee Housen yläkerrassa, Jyväshovissa.
Oltiin tultu päivän pastan perässä - se oli Karitsaa. Minä tietysti tylsänä söin salaattipöydän pelkästään, se maksoi 8,9eur. Seurueemme ruokarajoittuneet saivat annoksensa eri kastikkeilla, mikäli kastikkeessa oli sipulia tms haitallisia aineita. Pisteet siitä Torerolle. Tosin jonkun annokseen oli unohtunut muutama sieni, jonka jaoimme sienistä pitävien ihmisten kesken sitten.
Tää tais olla se normaali annos:
Sipuliton ja paprikaton:
Salaatipöytä oli ihan mukava, siinä oli proteiinia tarpeeksi ja ekstrana artisokan sydämiä.
Torerossa emme käy kovin usein, koska se vaatii useimmiten enemmän aikaa kuin muut lounaspaikat keskustassa. Kuitenkin sopivan listan sattuessa se on ihan hyvä laadultaan. Kajaanin Torero oli mielestäni kaupungin paras iltaravintola niin kauan kun se oli olemassa... Espanjalaisen ruoan ystäville ja tapaksia syömään, on ihan käypä valinta minusta.

Toreroon mennään raput ylös Jyväshovin aulasta.
Ei tämäkään siis mikään paras makunautinto ikinä, mutta sopivaa vaihtelua peruspaikkoihin.

Another lunch place in Jyväskylä city Centre: Torero. The salad table was on a good level, maybe not as good as it used to be, but that might variate day-by-day. The service is a bit slow, which is where you get the minus, but the good thing is that they will build your portion entirely up to you if you are allergic to spesific substances like onions or pepper... An average option I would say. Locates in the Hoviraitti, second floor, on top of the Coffee House.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...