perjantai 2. elokuuta 2013

Zen ja surffauksen taito

Onko mitään parempaa kuin mökkijärvi? No ainakin se menee mun top vitoseen asioita maailmassa. 
 Tänä kesänä olen kokeillut pitkästä aikaa surffata. Sitten kuitenkin muistin, mikä surffailussa oli se mun juttu. Ei niinkään tasapainottelu purjeen kanssa vaan ihanat lämpimät päivät meloen pitkin tätä lätäkköä. Lapsena saatoin kadota tuntikausiksi laudan kanssa ja kierrellä kaislikoita. Järvellä on hiljaista ja mukana on vain omat ajatukset.
 Lautailumuotissa lisäsin Tommy Hilfigerin kovasti tänä kesänä käytössä olleisiin bikineihini sedän vanhan lippiksen suojaamaan auringon pistolta. Kyllä oli serkkuni naurussa pidättelemistä... Mut no, ei se niin justiinsa näissä maisemissa.
Poikani on myös erittäin innokas pikkusurffari. Tosin suoritukseen hänellä toistaiseksi kuuluu ainoastaan istuminen laudalla tai laudan ja laiturin välillä kiipeily. Sinänsä ihan hyvä, vaikka Sea Squadin kelluva uima-asu pitääkin hänet pinnalla, en silti uskalla kovin kauaksi lähteä kaksivuotiaan vesipedon kanssa. Hän oli itseasiassa niin innoissaan tästä uudesta harrastuksesta, että meidän piti mennä miesten saunavuoron kanssa päällekäin, ennen kuin sain hänet ylös 'järvestä'.
Enpä just nyt muista, milloin olisi ollut näin hyvä kesä, että oltais ehditty kunnolla nauttia mökkeilystä ja surffauksen jalosta taidosta.

I have changed my attempts of surfing to sun bathing on the board - much more Zen. My son is also a very excited little surfer and I had true trouble getting him off the board once he had been allowed to sit on it... The crown of surfing style is of course a random cap from an uncle that you can add to bring that roughness to the outfit. What do you think - in or out?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...