keskiviikko 21. elokuuta 2013

Ohayo Gozaimasu!

 Finnworld lähtee tänään Aasiaan seuraavaksi 3,5 kuukaudeksi. Edessä ensin kaksi viikkoa Japanissa ja sitten loput kolme kuukautta Kiinassa. Japanin reissu on loma, Kiinan työ.
 Matkareittimme keskiviikkona menee Tikkakoski - Helsinki - Kansai (Osaka). Perillä ollaan toivottavasti torstaiaamuna ja sitten podetaan taas yhden nukkumattoman yön jetlagia helteisessä Japanissa. Joka kerta yhtä rankkaa:)
 Mutta tällä kertaa vaikeusastetta on korotettu yhdellä death wish -kaksivuotiaalla, joten helppo kaksiviikkoinen ei takulla ole edessä. Mutta mitäpä ihminen ei Shorinji Kempon edestä tekisi, right?
 Osakassa on näet neljän vuoden välein järjestettävä World Taikai, eli vähän niin kuin tän lajin pääatapahtuma ja olympialaiset:)
 Nämä kuvat ovat Kiotosta -09. Ollaan kyllä oltu Osakassa -07, mutta valitettavasti ne kuvat ovat backup hard drivella, jota mulla ei oo nyt tässä käsillä... Tämä on meidän perheen kolmas reissu Japaniin.
 Kaikki neljä isoa saarta on nähty, mutta tokihan Japanissa aina riittää katsottavaa. Tämänkertainen matkareittimme kulkee Osakasta Marugameen ja Tadotsuun (Shikokulla) ja sitten takaisin Kiotoon. Eli ei mikään liian eksoottinen, kaikissa paikoissa on jo aiemmin vierailtu. Mut jos on löytänyt kolkkia maanpäältä joista tykkää niin miks ei menis uusiksi, right?
Today we leave Finland and Europe for the next 3,5 months to travel in Japan and work in China. I will participate into Shorinji Kempo world taikai in Osaka at the end of this week. Excited!

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa Kiinaan -sitten Japanireissun jälkeen.
    Oletteko harkinneet pientä viikonloppureissua tmv. Shanghaihin? Sitä voisi vaikka käydä kaffella :)

    Meillä minä olen perheemme säälittävin tapaus mitä tulee jetlagista toipumiseen. Tuo nuoriso kaksivuotiasta myöten pääsee paikallisaikaan paljon nopeammin kuin minä. Toivotaan, että teidän nuori herra on samanlainen. Hän on kuitenkin jo kokenut maailmanmatkaaja :)

    VastaaPoista
  2. Näillä näkymin Shanghaissa on yks konferenssi marraskuussa, katsotaan nyt mahtuuko se aikatauluun. Mut olis kyllä kiva nähdä:) Täytyy sanoa, että ootan et päästäis jo kotiin Kiinaan, Japani lienee astetta rankempi loma.

    VastaaPoista

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...