lauantai 11. lokakuuta 2014

Leikkipuistoarvostelu: Neulaskankaan Toimintapuisto

 Pitkästä aikaa vuorossa leikkipuistoarvostelu:) Tuli nimittäin viime viikolla vierailtua puistossa, jossa en aikaisemmin ole poikasen kanssa käynyt.
 Jyväskylässähän toimintapuistoja on yhteensä 14kpl. Niistä lisätietoa löytyy täältä.
 Minä olen aikaisemmin kirjoittanut 2/14 leikkipuistoarvostelut...Pitäisi varmaan ottaa ens vuoden tavoitteeksi vierailla noissa lopuissa ja kirjoittaa niistä jutut.
 Nämä toimintapuistot ovat leikkipuistojen aatelia, eli useimmat niistä ovat 5/5 varusteluiltaan. Annan Neulaskankaan puistolle kuitenkin 5-/5, koska mielestäni alue on aika laaja ja niinpä useamman lapsen kanssa se on hieman hankala hanskata, kun yksi haluaa tehdä yhtä ja toinen toista. Autistinen lisäksi lähtee käppäilemään läheiselle tarhan pihalle, eli aitaus saisi olla kokonainen.
Kiikkuja Neulaskankaalla on paljon erilaisia.
Ja sunnuntaiaamuna käyttäjiä ei ollut juuri lainkaan... Paikalta löytyy jos jonkinmoisia kiipeilytelineitä, hiekkalaatikkoja ja liukumäkiä, ihan varmasti enemmän kuin lapsi ehtii tunnissa käydä läpi.
Naapurissa on peruskorjauksessa oleva tarha, jonka pihassa on vanhat välineet ja remontin takia on vaarallisia lautoja nauloineen yms lojumassa.
 Yhdellä seinustalla on aita.
 Neulaskankaan toimintapuisto sijaitsee Keljonkankaalla, kun ajat autolla Tampereen suuntaan ja käännyt ekan ABC:n rampista ylös ja ajelet kohti Kinkomaata ja säynätsaloa, niin sitten sen ensimmäisen kaupan kohdalla oikealle ja puisto on sen kaupan takana. Varteenotettava miitinkipaikka Muuratsalossa asuvan lapsiperhekaverini treffailuun - ns. puolimatkassa:)
It's been a long while since I've reviewed a playground in Jyväskylä. I visited one that I hadn't been to in Keljonkangas last week, so here it is. There's total of 14 Special functionality parks in Jyväskylä, out of which this is my third review. I am thinking of making a small plan to visit all of them next year. Let's see. All of these parks are quite well equipped, this one for example has got loads of swings and slides and climbing equipments. This park gets 5-/5 stars from me, basically as it's such a big area that it's hard to handle when you've got more than one kid. There is a fence only on one side and an autistic child definitely will wonder off, perhaps to the next door day care yard, which is closed due to renovations and therefore has got a lot of dangerous building materials lying around etc. Overall, this one is a great place to meet people if you are on that side of the town, or if you are stopping at ABC when driving by, this could be an easy way of getting rid of your children's energy while on a roadtip, even for outside Jyväskylä people.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...