keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Winter is coming

 Hyyyr mikä kylmyys! Mä olen ihan vähän hurahtanut noihin karvaliiveihin. Niin kuin taisin jo mainitakin. Niinpä mun Zara-reissu parin viikon takaa ei päättynyt rahapussin kannalta hyvin.
 Silloin tuli hankittua tämä ihana pörröinen John Snow asuste, jonka ristin nimellä "Winter is coming".

 'Winter is coming' & tekonahkatakki - Zara
Hame - Jokuaivan toosivanha
Saappaat - Clarks
Pusero - Vila
Laukku - Muslimikorttelin tuliaisia
Mustaharmaalla mentiin. On se jännä, että miten syksyllä tulee käytettyä tummia vaatteita, mut keväällä ja kesällä ne tuntuu vierailta. Kun taas vaaleet farkut just nyt on niillä rajoilla... Mun tulee käytettyä just mustaa, harmaata, burgundya ja tummansinistä eniten.

 Asukuvien oton ei tarvitse olla tylsää, eihän? Tällä viikolla on ollut jo oikeasti kylmä. Olen aikeissa vaihtaa tänään talvirenkaat, koska aion painella viikonloppuna Kaijaaniin ja toivottavasti myös Iihin pitkästä aikaa. Tälläkin viikolla töiden teko on se, mihin suurin osa ajasta menee. Mulla on parikin opetusjaksoa meneillään ja ohjauksia siihen päälle. Eikä ees puhuta paperin korjauksista... Silmäpussit on asia, josta liian moni huomauttaa... Tällä viikolla jäädään poikasen kanssa kotimiehiksi kun iskä lähtee tohtoroitumaan Britteihin. Kun kelit alkavat kylmetä ja värit haalistua puissa, täytyy sanoa, että olen tyytyväinen siihen, että tänäkin vuonna skippaamme Suomen marraskuun. Harmaatahan se on Xi'anissakin, mutta ainakin sumun läpi siellä paistaa aurinko! Ikävä Kiinakavereita on tullut jo ja kotikatua ja kiinalaista ruokaa. Not long now.
This week it's getting colder in Finland. I'm still hooked on furry wests - Winter is coming! Not the least because my latest fluffy friend is copying John Snow's style. This week I'm still super busy at work with my teaching and guidance of thesises, not even mentioning the corrections to the paper. Today I have scheduled to change into winter tyres as well - I'm driving to the North for next week, so better be prepared for the worst. Tops and I are spending the last 1,5 weeks just the two of us, since J is in Brittain getting his PhD and of course also for presenting in the Scotland Loves Anime Film Festival as usual in October. Busy weeks, but soon it's time for China. I miss the people and the food quite a bit and leaving the Finnish November behind, always a good idea.


Kuvat/pictures (c) Virpi Flyktman

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Like in Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...